Beskrivning

Begagnat
Säljer dvd-filmer.
2004 - The Anchorman - komedi. I fint begagnat skick.

Anchorman (engelska: Anchorman: The Legend of Ron Burgundy) är en amerikansk långfilm från 2004 i regi av Adam McKay, med Will Ferrell, Christina Applegate, Paul Rudd och Steve Carell i rollerna. Manuset skrevs av regissören Adam McKay och huvudrollsinnehavaren Will Ferrell.

Vinnarmejlet skickas ut av Tradera efter avslutad auktion. Vinnaren betalar frakten. Vinnarbudet ska betalas senast tre dagar efter avslutad auktion alternativt vid annan överenskommelse. Samfraktar gärna, så ta gärna en titt på vad jag har för auktioner på Tradera. Frakten är 49 kr, vid köp av fler filmer, upptill fyra är kostnaden densamma. Jag väljer lite högre frakt, men det är lite av en försäkring i och med spårningsnumret. Vid överenskommelse kan varan hämtas eller skickas med billigare frakt (obs, ej spårbart isf).

Om filmen: Nyhetsankaret Ron Burgundy (Will Ferrell) är på 1970-talet främst i San Diego i sitt yrke, som är väldigt mansdominerat. Hans ställning som den främsta hotas en dag när Veronica Corningstone (Christina Applegate) anställs på samma station och har ambitionen att ta över hans roll.

Säljaren erbjuder

Samfrakt 7 dagar
Köp fler objekt inom 7 dagar för att spara på frakten.Se alla säljarens annonser →