Flight of the Conchords: Säsong 1 (Beg)

12 visningar

99 kr

 • Frakt
  PostNord 39 kr
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
 • Lagerstatus
  1 st
Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt.

DVD - Flight of the Conchords: Säsong 1

TV-serie med Jemaine Clement och Bret McKenzie.

Begagnad DVD i bra skick.

Träffa Jemaine Clement och Bret McKenzie – även kallade Flight of the Conchords. De må vara ”Nya Zeelands fjärde mest populära folk-parodi-duo”, men nu befinner de sig definitivt i ett främmande element – New York City. Men det håller dem inte tillbaka, för de är fast beslutna att erövra Amerika, om de så måste värva en anhängare i taget!

På de här två skivorna ryms den första säsongen – hela 12 episoder av den lovordade serien från amerikanska HBO. Följ våra klumpiga hjältar när de handskas med obesvarad kärlek, går på bohemiska fester, träffar odugliga skurkar och brister ut i sång tillsammans med sitt (enda) besatta fan – allt medan de ”gör” New York…

Se baksida för mer information om filmen...

---------

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.