The Inbetweeners: Säsong 1-3 (Beg)

6 visningar

99 kr

 • Frakt
  PostNord 39 kr
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
 • Lagerstatus
  1 st
Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt.

DVD - The Inbetweeners: Säsong 1-3

TV-Serie från 2008 av Gordon Anderson med Simon Bird och James Buckley.

Begagnad DVD i bra skick.

Denna box med The Inbetweeners säsong 1-3 följer fotspåren som lämnas av fyra klantiga vänner, Will, Simon, Neil och Jay, medan de navigerar sig genom ett rent gymnasiehelvete med hormoner som flyger och tjejer som flyger rakt förbi.

Ingen av våra fyra superhjältar har några superkrafter. Nej, de är alla absolut medelmåttiga. Will gör vad som helst for att stiga i skolans hierarki. Simon är en (extra) hopplös romantiker som är (extra) omöjligt förälskad i klasskamraten Carli. Neil är ibland så trög att en vänskap med honom är som att ha en hamster. Och under tiden är Jay antagligen i gång med ännu en av sina många sexuella eskapader. Som självklart alla är uppdiktade.

Välkommen till förorten. Och välkommen till The Inbetweeners!

---------

Vi köper, säljer och byter Tvspel, Film och Musik mm

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.