Objektet har utgått

Phantoms 1997 DVD Skräck Thriller Ben Afleck

342 visningar

Annonsen är avslutad

49kr

 • Frakt
  PostNord 26 kr
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
 • Lagerstatus
  0 st
Beskrivning

Filmen är baserad på boken med samma namn av skräckmästaren Dean R. Koontz. I rollerna ser vi sjufaldigt Oscarnominerade Peter O'Toole, Ben Affleck aktuell i "Armageddon" och "Will Hunting", Rose McGowan från "Scream", Joanna Going från "Wyatt Earp" och Liev Schreiber från biosuccéerna "Scream 2" och "Ransom".

Systrarna Lisa och Jennifer Pailey kommer till den fridfulla lilla staden Snowfield i Colorado för att koppla av. Men istället för semester i paradiset får de en enkelbiljett till helvetet. Stadens gator visar sig vara helt öde. Några av invånarna ligger oförklarligt döda inne i sina hus och resten är spårlöst försvunna.

Snart får de sällskap av den lokale sheriffen Hammond och hans två mannar. Tillsammans lyckas de få tag i den ende som påstår sig veta vad det är som händer i Snowfield, forskaren Timothy Flyte som är expert på övernaturliga väsen. Enligt honom är det människans äldsta, mest ondskefulla och demoniska fiende som kommit till jorden för att utrota mänskligheten. De inser snart att det inte längre om att få stopp på demonerna, utan att komma levande därifrån.


Titel: Phantoms
Originaltitel: Phantoms
Alternativ titel: -
Produktionsland: USA
Utgivningsår: 1997
Fodral: KeepCase

Denna utgåvas releasedatum: 1999
Format: DVD Region 2
Speltid: ca 92 min
TV-system: PAL
Distributör: Scanbox
Antal skivor: 1
Språk: Engelska
Text: Svenska
Bild: 16:9

Skiva och fodral i fint skick

Leveranstider:
Vi skickar inom 48 timmar (måndag-fredag)
Vi skickar de flesta av försändelserna med PostnNord Varubrev som levereras direkt i er brevlåda, postbox eller för uthämtning hos ombud.

Distans och hemförsäljningslagen
Vi tillämpar Distans- och hemförsäljningslagen - mer info i vinnarmail
Genom att handla från PrylTokigt garanterar du att du är minst 18 år gammal eller har förmyndares tillåtelse att handla.

PrylTokigt är en del av Patrik Norens Bouleservice i Eskilstuna