Auktionen är avslutad

Gothika (DVD)

36 visningar
 • Frakt
  PostNord 25 kr
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • SwishApp2App
  • PayPal
  • VisaMasterCard
Beskrivning

En kriminalpsykolog vaknar upp och finner att hon själv är patient på sjukhuset där hon jobbar och dessutom är anklagad för ett mord hon inte har några minnen av att ha begått. När hon sedan försöker återfå minnet och ta reda på vad som hänt tas hennes kropp i besittning av en hämndlysten ande.

(Filmen har Svensk text)

Denna film är köpt ny utav mig och är sedd endast en gång. Filmen är alltså typ ny, men säljs under begagnat då den ju faktiskt är det.

Observera att om du köper mer än ett objekt är det en bra idé att invänta uppgifter med ett totalpris inkl. en frakt.

Med Traderas nya betalningsförfarande får du nämligen betala frakt för varje vunnet objekt, vilket är helt onödigt om det är från samma säljare.

Avvakta därför svar ifrån mig, du kan då betala med Swish, banköverföring eller PayPal, dock inte kortbetalning

Jag skickar endast personligt vinnarmail när mer än en auktion har vunnits.

I de fall jag skickar med post (brev) kan jag inte ta något ansvar för en eventuell försvunnen försändelse. Anger alltid den billigaste frakten/portot, men vill du uppgradera för att eventuellt får spårbarhet på brev med lite dyrare innehåll, hör av dig.

Observera att jag endast skickar, INGEN AVHÄMTNING.!!

Lycka till med budgivningen, tänk på att lagt bud är bindande.

Jag lämnar alltid omdöme när jag köper något, hoppas att du gör detsamma. Omdömespoängen är den enda referensen man har Tradera, och är värdefull information.

När du fått varan hoppas jag att du lämnar ett positivt omdöme. Då vet jag att du fått leveransen och blev nöjd. Om du skulle bli missnöjd av någon anledning, snälla hör av dig innan du sätter ett dåligt omdöme. Vi kan säkert lösa problemet och komma överens.

När jag tagit emot betalningen skickar jag och det kan du se på dina omdömen, har du fått omdöme, då har jag skickat varan.