Beskrivning

Begagnat

Smidig och säker hantering: Qi laddaren kopplas med den medföljande USB-kabeln till ett USB-uttag/USB-laddare till cigguttag. Sedan är det är bara att sätta in mobilen; bilhållarens fästen tar tag i mobilen genom tyngdkraft och håller den stadigt på plats. Du slipper att ta med laddkabel och hantera sladdar när du kör bil.

Snabb trådlös laddning: 10 W snabbladdning för Android mobiler som Samsung S9, S9+, Note 8, S8+, S8, Note 5, S7 Edge, S7, S6 Edge plus, S6 Edge, S6 m fl, 7,5 W laddning för iPhone som iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8 med flera, samt 5W standardladdning alla andra mobiler med inbyggd stöd för Qi (trådlös laddning).

VIKTIGT: För snabbladdning behövs en billaddare med 9V, med 5V billaddare får du endast standardhastighet, oberoende av mobilmodell.

Olika fästalternativ: Den trådlösa laddaren passar till alla bilar och kan antingen klämmas fast i fläktgallret eller fästas på vindrutan eller instrumentbrädan. Två olika fästen medföljer.

Specifikationer:
Input: 9V/1.67A 5V/2A
Output: 9V/1.2A 5V/1.5A

Fungerar för alla mobiler som är utrustade med Qi-funktion för trådlös laddning och med en bredd mellan 66-87 mm och tjocklek på 5-11 mm.

Paketet inkluderar:
Bilhållare för trådlös laddning
Monteringshållare till fläkten
Monteringshållare med 3M tejp
USB laddkabel
Användarmanual
Färg: Vit

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på