Beskrivning

Hej! :-)

VIKTIGT
ATT NI LÄSER BESKRIVNINGEN!
READ ALL OF THE DESCRIPTION!

Info: Jag vill helst bara göra affärer med seriösa köpare, den som inte har avsikt att fullfölja köpet borde inte buda helt enkelt.

Vore det något anmärkningsbart ang. produkten, eller sid-information kring produkten så nämner jag det i "Anmärkning". Kom ihåg dock att inget är perfekt och att det kan förekomma mindre revor eller mindre detaljer som jag har missat att anmärka.

Som hobby entusiast försöker jag mitt bästa för att se till att produkterna som jag säljer anländer hos köparen i samma skick som enligt bild(erna).

Anmärkning
:

Logistik:
Så fort betalningen är genomförd börjar jag med att skriva ner köparens orderinformation, vaddera och paketera spelen, jag lämnar in alla paketen på måndag eller tisdag. Jag brukar skicka alla paket samtidigt.

Frakt
:
Jag skickar spårbara koden till vinnaren av respektive annons(erna) via Tradera efter att det är inlämnat hos ombudet. Jag ser till att packa extra noggrant med skyddad vaddering.

International
buyers are welcome. However shipping cost may differ significantly, a package to outside of Sweden goes for about 250-450~ SEK on average, therefore if you do not have intention to pay 250-450~ SEK for shipping then refrain from bidding. For further details wait for the end of the auction to receive an adjusted shipping summary, lest Tradera summarizes the shipping cost automatically.

From collectors to collectors.

Objektnr 638 226 269

Visningar 256

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 17 jul 21:03

Ny & Inplastat | Seirei Shinseiki (Feieria) 1992 - Sega CD - Japansk utgåva

Slutpris

|

121 kr

Auktionen är avslutad

Phantasyman vann auktionen

Siamurai

Norsborg, Sverige

5.0

Siamurai

Verifierad

Toppsäljare

1 340 omdömen