Objektet har utgått.

Dell Vostro 3568 15-6-- FHD i5-7200U 8GB 256GB SSD Intel HD620 DVD RW W10P 1Yr

237 besökare

Annonsen är avslutad

8 589kr

 • Frakt
  • PostNord (39 kr)
  • DHL (39 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ej specificerat
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
 • Lagerstatus
  Fler än 10 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Beskrivning:
Prestanda du kan lita på
Öka produktiviteten: De senaste Intel® Core™ processorerna levererar all den kraft du behöver för att få saker gjorda på jobbet eller hemma. Du kan välja ett inbyggt dedikerat grafikkort från AMD med 2 GB DDR3L vRAM för högre prestanda.

Mer minne: Med upp till 2 SoDIMM-minne och upp till 8 GB DDR4-minne, går det att ha flera program öppna samtidigt och växla mellan dem enkelt utan eftersläpning.

Alltid tillgång till dina filer: lagra alla viktiga dokument för enkel åtkomst med en hårddisk på upp till 1 TB eller SSD på 256 GB.

Tillförlitlig säkerhet
Skydda dina företagsdata med maskinvarubaserad TPM 2.0 som tillval för storskaligt maskinvaruskydd samt lagring av krypteringsnycklar. Med den inbyggda fingeravtrycksläsare som tillval och Windows 10 Hello biometriska erkännande-funktion kan du dessutom logga in snabbt och säkert utan att behöva använda ett lösenord. Lita på att dina data och ditt system är fritt från skadliga program och cyberhot.

Viktiga funktioner för professionella användare
Enkel anslutning: HDMI och VGA-portar stöder kringutrustning och förenklar anslutningen till en projektor för presentationer eller en extra bildskärm för ökad produktivitet. Produktinformationen kopierad från Exertis CapTech AB.

Blixtsnabba anslutningar: Förvänta dig snabbare genomströmning och tillförlitliga anslutningar och överföringar med två USB 3.0-portar och en SD-mediekortläsare.

Bränna, läsa, skriva och läsa in: Lägg till en DVD-enhet för att kopiera eller överföra filer snabbt eller för att installera program för företag på ett enkelt sätt.

Ingen IT? Inget problem: Dell ProSupport eller ProSupport Plus som tillval erbjuder direkt tillgång dygnet runt, alla dagar till kompetenta tekniker som hjälper dig att felsöka och lösa problem på nolltid.

Arbeta med stil
En 15-tums antireflexbehandlad bildskärm med FHD-upplösning på 1080p som tillval för en detaljrik visning när du arbetar med kalkylblad, budget eller e-post. Samarbeta på distans eller ha onlinemöten med den inbyggda HD-webbkameran och ljudförbättrande teknik från Waves MaxxAudio® Pro.

Sofistikerade färger
Utbudet av flera livfulla färger och en professionell och snygg look gör Vostro 15 3000 till något alldeles extra att se på. Färgalternativen varierar i olika regioner.
Specifikationer:
Bluetooth Ja
Numeriskt tangentbord Ja
Weight (kg) 2180 g
4G Nej
Höjd 23.65 mm
Produktens färg Grå
Formfaktor Gripare
Antalet USB 2.0 anslutningar 1
Processorfamilj 7:e generationens Intel® Core™ i5
Stegning H0
Storlek (tum) 15.6"
Upplösning 1920 x 1080 pixlar
Processor i5-7200U
Ljudsystem MaxxAudio Pro
Typ av minneskort SD
Internminne 8 GB
Rekommenderat operativsystem Windows 10 Pro
Batteriteknik Litium-Ion (Li-Ion)
Lagringsmedia SSD
Typ av internminne DDR4-SDRAM
Antalet Ethernet (RJ-45) anslutningar 1
Bildförhållande 16:9
Antalet battericeller 4
Maximalt internminne 8 GB
Minnesplatser 1x SO-DIMM
Kvalitet på VGA (D-Sub) porten 1
Antal HDMI portar 1
Altitud vid drift -15.2 - 3048 m
Omgivningstemperatur v