Auktionen är avslutad

Luftrenare / Cirkulationsrenare - Ermator - A100

 • Avslutad 22 sep 22:21
 • Vinnande bud 920 kr danas666 ()
 • Frakt DB Schenker 1599 kr, Avhämtning
 • Säljare Auktionsbyra (22779) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

Luftrenare / Cirkulationsrenare - Ermator - A100

673 visningar
 • Slutpris 920 kr
 • Slutade 22 sep 22:21 Avslutad
 • Bud () 20 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: danas666
 • Frakt
  DB Schenker 1599 kr
  Avhämtning: Östersund
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
Beskrivning

Luftrenare / Cirkulationsrenare - Ermator - A100

Startar och går vid inkoppling i eluttag. Damm, byggmaterialsrester och smuts förekommer men maskinen ger ett gott helhetsintryck. Hjulen rullar lätt och fint, men har enstaka hack i sig. Vi vet ej när filtrena är bytta, men luften som kommer ut ur utblåsen känns fräsch. Repor och skav förekommer på handtagen samt fotstöden.
Drift timmar okända.

Ej testad.
OBSERVERA att detta gods finns för avhämtning på en industritomt i Lugnvik, Norra Åsvägen 98. Obs följ skyltningen. Avhämtningsdag 17/9 klockan 14-1730. Observera att varan ska vara betald vid avhämtning.

OBS: Läs hela auktionstexten INNAN ni lägger bud.

Vid vunnen auktion finns all betalinfo i Traderas vinnarmail. Betalning sker via Klarna inom 2 dagar från avslutad auktion.
All frakt sker med Schenker eller Bussgods då ni får ett kollinummer att följa.

- Vi erbjuder samfrakt i den mån det är möjligt på auktioner som går ut samma dygn. Vänligen skicka oss ett mail efter avslutad auktion så skickar vi nya betalningsuppgifter.

- Leverans av vunnet objekt sker upp till 7-10 vardagar efter erhållen betalning.

- Emballageavgift är inkluderat i fraktpriset. Vi packar omsorgsfullt med bubbelplast, frigolit mm.

- Våra varor är begagnade om inte annat anges. Tänk därför på att bruksspår kan finnas på alla föremål, vi garanterar inte att varan är komplett utan vi låter dig som kund göra en egen bedömning, tillbehör som inte syns på bild finns inte. Se bilderna för att göra en egen bedömning. Om ni har frågor så måste ni maila oss INNAN ni lägger bud.

- Om det står att varan är ej funktionstestad så innebär det att det kan saknas delar eller att den är ur funktion eller att vi inte har kapaciteten att utföra ett funktionstest.

- Som kund hos oss omfattas du av Distansköplagen och har 14 dagars ångerrätt. Vid retur måste ni använda vår bifogade retursedel genom att vända på fraktsedeln. Det är du som köpare som står för kostnad för returfrakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar efter mottagen och godkänd retur.

- Avhämtning av vunna varor ska ske inom 10 dagar efter avslutad auktion, från och med den 11:e dagen efter avslutad auktion tar vi ut en lagringsavgift á 50:- dygnet.

- Kunden står för returkostnaden vid felaktigt kontaktinformation eller ej utlöst paket med minst 200:-, sedan tillämpas fraktkostnad enligt fraktbolagets prislistor.

- Den adress du som köpare angett på Tradera är den adress vi kommer att använda oss av vid bokning av frakt. Din order skickas till ditt närmsta ombud eller terminalombud.

- Alla bud är bindande enligt Traderas regler.

Vid frågor maila oss & lycka till med budgivningen!