Beskrivning

Produktbeskrivning:

2-kanalig kabelskyddsramp, gummi- och PVC-kåpa och modulära förreglingsanslutningar.

Denna kabelramp är designad för att kontrollera trafikens hastighet och ge tillräckligt med utrymme för motorvägskablar utan att skada bilar eller vägen.

Den har premium gummikonstruktion, ett långvarigt PVC-skydd och en lastkapacitet på 11 000 pund för säkerhet över natten.

-2st, 2 kanaler

- Maximal kapacitet på 11 000 pund

- Avancerat halkfritt gummi

- Modulära förreglingsanslutningar

Huvuddrag:

- 2 kanaler,
Dubbla 1,3" B x 1,2" H/3,2 x 3,1 cm kanaluppfart i gummi ger gott om plats för elektriska ledningar, nätsladdar, slangar och nätverkskablar.

-11 000 lb viktgräns,
Dessa kabelskydd är tillverkade med kraftigt och specialiserat utförande, vilket gör att de kan motstå lastkapaciteter upp till 11 000 lbs, vilket gör att alla bilar kan passera säkert.

- Gummi och PVC-överdrag,
Denna gummiuppfartsbula är gjord av kommersiellt termoplastiskt gummi. Ytan på PVC-kåpan är utformad med halkfri textur för att ge säkerhet för bilförare.

- clamshell design,
Kabelskyddsrampen med klaff ger dig fullständig flexibilitet att lokalisera och säkra eventuella lösa kablar, oavsett orientering. Öppna bara och tryck in.

- modulära förreglingsanslutningar,
Kabelskydd är utmärkta för att bära mer än en kabel eller ledningsenhet, undvika olyckor, säkra kablar och mer.

- multifunktionell applikation,
Den är särskilt lämplig för offentliga platser som lekplatser, arenor, sportevenemang, utställningshallar, butiker, torg, tillfälliga nödapplikationer, hem och kontor.

Produktspecifikationer:

Antal: 2st

Kanal: 2

Färg: svart+gul

Material: gummi+PVC

Vikt Kapacitet: 11 000 lbs/4 989 kg

Produktmått (enkel): 40"L x 9,7"B x 2"H/101 x 24,5 x 5 cm

Enkelkanalsmått: 1,3" B x 1,2" H/ 3,2 x 3,1 cm

Artikelvikt (vardera): 11,02 lbs / 5 kg

Paket innehåll:

2 x kabelskyddsramper

Funktioner och detaljer:

-2st, 2 kanaler: Produktmått: 40'' L x 9,7" B x 2" H/ 101 x 24,5 x 5 cm; Enkelkanalsmått: 1,3" B x 1,2" H/ 3,2 x 3,1 cm; 2 kanalers kabelskydd Skydd förhindrar att olika ledningar skadas av gångtrafik och fordon. Dessutom är farthinder idealiska för att minska hastigheten på bilar, skapa en säker körmiljö för vägar, parkeringsplatser, etc.

-Maximal kapacitet på 11000 lbs: Traditionell svart+gul ger bättre synlighet på natten och i miljöer med svagt ljus. Kabelskyddsrampen har en unik design på sitt utseende för att locka förbipasserandes och förares uppmärksamhet att sakta ner. Lastkapaciteten på 11 000 pund säkerställer att du kan köra bilen över ramper utan att kompromissa med de interna kablarna.

-Högkvalitativt halkskyddsgummi: Detta kabelskydd är tillverkat av industriellt gummi och PVC-hylsa, som är vattentät, slitstark, icke-deformerbar och hållbar. Clamshell-designen gör att du kan placera eller ta bort kablar snabbt och enkelt. Ytstrukturremsorna är bekväma för fordon att passera utan att halka; bottenstötdämpningen har stark stabilitet och kan kontrollera körhastigheten utan att skada bilen eller vägen.

- Modulära förreglingsanslutningar: Modulär design gör att flera farthinder kan anslutas för att täcka längre ledningar. Med denna design kan du enkelt montera den på golvet i ditt hem, även utomhus. Dessutom ger den här funktionen dig en gör-det-själv-känsla eftersom du kan få en expert att koppla upp produkten åt dig, eller få en känsla av stolthet och göra det själv.

-Multifunktionella applikationer: Denna kabelramp är idealisk för inomhus och utomhus, kommersiellt och hem, såsom parkeringsplatser, lager, konserter, hotell, scener, köpcentra, sportevenemang, skolor, samhällen och byggarbetsplatser.

Objektnr 636 425 579

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 19 jul 00:25

2st 2-kanals kabelskyddsramp, 11 000 lbs kapacitet, clamshell design, halkfri

Pris

959 kr

Slutar om

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

4.9

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

327 omdömen

Läs omdömen