Beskrivning

Produktbeskrivning:

Slitstarkt material och justerbar höjd och längd med exakt skärning.

Designad för att producera slätskurna plattor från dina stockar och träd. Den kan exakt skära plankor och balkar upp till 36" breda och 1/2" till 13" tjocka.

Den lätta och bärbara designen gör att du kan slipa trä där träd faller.

Perfekt för husägare, träarbetare, arborister och sågverk. Spara din tid och halvera din arbetsbelastning med den här produkten.

- Högkvalitativt aluminium och stål

- Justerbar design

- Stabil struktur

-Lätt att montera

Huvuddrag:

- aluminium och galvaniserat stål,

Tillverkad av aluminium och galvaniserat stål, är motorsågen tillräckligt hållbar för att hjälpa dig att hålla sågen stadigt för den perfekta plankan.

- höjd och längd justerbar,

Produktens höjd och längd kan justeras för att möta dina olika behov. Den är kompatibel med 14"-36" motorsågar (ingår ej).

- Precisionsskärning,

Detta motorsågverk har vågar för exakta snitt. Du kan använda den för att skära 1/2" till 13" tjocka och 36" breda plankor.

- Användarvänliga detaljer,

Den levereras med ett genomskinligt stänkskydd och ett halkfritt handtag för din bekvämlighet. Och skruvförbindningen är fast för att säkerställa att strukturen är stadig.

- lätt att installera,

Alla nödvändiga tillbehör ingår för snabb montering. Du kan fästa ett motorsågsfräsfäste på sågen utan att behöva en borrstång.

- olika användningsområden,

Bärbar, perfekt för husägare, träarbetare och snickare. Det fungerar med en motorsåg för att omvandla stockar till vackra plattor.

Specifikation:

Material: Aluminium och galvaniserat stål
Kompatibla motorsågar: 14-36"/35,6-91,4 cm
Skärtjocklek: 1/2"-13"/1,3-33 cm
Justerbar höjd: 0-14"/0-35,6 cm
Produktvikt: 14,7 lbs / 6,65 kg
Produktstorlek (L*B*H): 91,5*32*47 CM

Paket innehåll:

1 x Motorsåg Panelfräsning
1 x handske
2 skiftnycklar
1 kit
1 x Användarmanual

Funktioner och detaljer:

- Högkvalitativt aluminium och stål: Tillverkat av aluminium och galvaniserat stål, vilket gör det rost- och slitstarkt, lämpligt för långvarig användning. Den är lätt och bärbar, så att du kan börja arbeta med trä var som helst.

-Justerbar design: Längden är justerbar för att passa motorsågar med svärdslängder från 14" till 36". Justerbar höjd för fräsning av 1/2" till 13" tjocka plattor. Dessutom har den graderingar för exakt skärning.

- Stabil struktur: skruvar säkerställer stabil anslutning. Motorsågsfräsningen är stabilt konstruerad för att säkerställa att din motorsåg glider smidigt och smidigt. Den har även ett halkfritt handtag för ett stadigt grepp och en akrylsköld för att undvika sågspån.

-Lätt att montera: Levereras med komplett hårdvara och ett par handskar för enkel montering. Klämmer fast på ditt motorsågsblad utan att borra. Du kan snabbt slutföra installationen med bruksanvisningen.

-BREDA APPLIKATIONER: Detta motorsågsfräsaggregat är kompatibelt med ett brett utbud av motorsågar och rälsfräsar. Lämplig för att kapa cederträ, valnöt, ek och andra träd till högkvalitativt trä. Du kan slipa ditt virke hemma eller i skogen.

Objektnr 637 015 340

Visningar 82

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 26 jul 20:16

14-36" Multipurpose Motorsåg Panelfräsning,justerbar höjd och längd,exakt skala

Pris

1 859 kr

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

4.9

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

327 omdömen

Läs omdömen