Beskrivning

Produktbeskrivning:

Airless färgspruta som sparar tid, är effektiv och enkel att använda.

Denna högtrycksspruta ger en slät, jämn finish.

Den har en kraftfull motor som förvandlar timmars slit till minuter av nöje och är en professionell lösning för nästan alla stora målningsprojekt, idealisk för lösningsmedels- eller vattenlösliga färger, flitigt använda i hemmet, möbler, trädgårdsmöbler, garageportar etc.

-Airless färgspruta

- Effektiv högtrycksteknik

- Kraftfull pistol och fjäder med lång räckvidd

-Lätt att rengöra och hållbar

– Genomtänkta detaljer

Huvuddrag:

- Airless färgspruta,
Professionella färgsprutor ger en raffinerad fabriksliknande finish. Den kraftfulla 900W DC-motorn garanterar bred täckning, minimal översprutning och maximal kontroll. Dessutom är den maximala flödeshastigheten 1,9 l/min.

- Justerbar flödeskontroll,
Denna sprutpistol kommer med en justerbar ratt för att kontrollera flödet av olika färgutmatningar. En elektrisk sprutpistol och nålar av hög kvalitet ger en slät finish på dina träbearbetningsytor.

- långa rör och kopplingar,
Pistolen är utrustad med en lång högtrycksslang för att stödja långdistansprojekt, vilket ger dig mer frihet vid olika lackeringsjobb. Vi kommer att tillhandahålla kompletta tillbehör för enkel användning.

- lätt att rengöra och flytta,
Lättviktshjul och bekväm handtagsdesign sparar tid och ansträngning och är lämpliga för olika arbetsmiljöer. Dessutom kan oljereturröret säkerställa bättre drift av maskinen.

-Lätt att använda,
Högkvalitativa nålar och dammsäkra strömbrytare förlänger livslängden. Maskinen använder högkvalitativ pumpkropp, som har fördelarna med rost och korrosionsbeständighet. Nätet gör dock beläggningen mer känslig. Dessutom kan du justera trycket med ratten.

-Brett utbud av applikationer,
Denna spruta är perfekt för hemmabruk inklusive bord, stolar, cyklar, fönsterluckor, staket, träleksaker, modeller, trädgårdar, garage, fönster, dörrar och mer.

Produktspecifikationer:

Färg: Svart
Effekt: 900W/1,2 hk
Spänning: 220V / 50 Hz
Max utgående tryck: 250bar
Maxflöde: 1,9 L/min
Munstycke: 0,048 cm / 0,019 tum
Tryckslang: 15 m / 49,2 fot
Hydraulolja: ISO VG 46
Produktmått: 38 x 38,5 x 84,5 cm
Vikt: 31,2 kg/69 lbs

Paket innehåll:

1 x Airless färgspruta
1 x sprutpistol
1 x munstycke
1 x förlängningsstång
1 x 15 m högtrycksslang
1 uppsättning nödvändiga verktygstillbehör

Funktioner och detaljer:

-Airless Sprayer: Sprayern är en lättanvänd sprayer som sprayar släta ytor utan borstmärken. Perfekt för att måla stora projekt som exteriörer, staket, däck, garage, möbler, inredning och mer. Den kan också spraya olika material som emulsion, latex, emalj, primer, transparent tätningsmedel, lack och så vidare.

- Effektiv Airless Technology: Färgsprutan har ett starkt luftflöde och en kraftfull 900W DC-motor för att säkerställa hög produktivitet, garantera en mer konsekvent finish och minska översprutning. Maxflödet är 1,9L/min. Du kan också snabbt öka eller minska materialproduktionen genom att justera materialflödeskontrollratten.

-Kraftfull sprutpistol långdistansfjäder: Den elektriska sprutpistolen kommer att bilda en solfjäderformad spray, och finfördelningseffekten är bättre. Högkvalitativa nålar säkerställer en jämn, slät och tät beläggning.

-Lätt att rengöra och hållbar: Pumpen är hållbar för att maximera sprutans livslängd. Sprututrustning med handtag ligger bekvämt i användarens hand, vilket minskar tröttheten. Att ha två hjul sparar energi och förbättrar projektets manövrerbarhet. Samtidigt kan returröret säkerställa smidig drift.

-Intima detaljer: rostfritt stålfilter, beläggningen är mer känslig. Tryckdisplayen är intuitiv och exakt. Du kan justera lufttrycket genom att justera knappen för att minska effekten av sprayeffekten. Övertrycksventil säkerställer stabilitet. Dessutom finns en säkerhetsdammbrytare.

Objektnr 636 510 748

Visningar 75

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 20 jul 10:54

900W 1,9L/min högtrycksspruta, justerbart flöde, lätt att rengöra och flytta

Pris

6 695 kr

Slutar om

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

4.9

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

327 omdömen

Läs omdömen