Beskrivning

Produktbeskrivning:

elektrisk manuell avverkningsfräs,

Detta överfräsverktyg är ett mångsidigt kit för en mängd olika träbearbetning, såsom trägrävning, kantformning, träsnideri och mer för både hem- och industribruk.

Med ett djupjusteringssystem, variabel hastighetskontroll och en mängd tillbehör kan du börja skapa så fort du får paketet.

-Multifunktionellt kit

- Exakta inställningar

- Tillbehör som ingår

- Ergonomiska detaljer

-Tåligt material

Huvuddrag:

- kompakt träfräs,
Detta överfräsverktyg är ett mångsidigt kit för alla typer av träbearbetning, såsom trägrävning, kantformning, träsnideri och mer. Detta kit uppfyller behoven för hemmabruk och industriell användning.

- Noggrann och flexibel,
Det mjuka djupjusteringssystemet kan ge mer exakta inställningar, och den variabla hastighetskontrollen (13000-33000 r/min) gör det möjligt för användare att matcha hastigheten enligt olika applikationer. Högtemperaturkoppartrådsmotorn är ganska hållbar.

- Riktiga tillbehör,
Denna träfräs med 6 mm och 8 mm bitar låter dig skapa paket när du tar emot dem. Förutom basen innehåller tillbehöret en kurvstyrning som hjälper till att exakt skära böjda former. 1/4", 6 mm och 8 mm spännhylsor ger kunderna fler valmöjligheter.

- Smidigt och enkelt,
Mjukstart gör att maskinens motorhastighet gradvis ökar, undviker att överström löser ut och förhindrar att träbearbetningsfräsen hoppar. Snabbkopplings- och låssystem underlättar djupjustering och demontering/installation av basen.

- Ergonomisk design,
Denna trätrimmer är designad för komfort och kontroll. Den ergonomiskt utformade kroppen är genomtänkt, det mjuka handtaget förbättrar förarens komfort. Dessutom gör dammborttagning arbetsplatsen renare.

- Hållbart hantverk,
Tack vare höljet i aluminiumlegering är våra routerkit tillräckligt hållbara för långvarig användning. Dessutom säkerställer värmeavledningsdesignen att maskinen inte är benägen att överhettas.

Produktspecifikationer:

Material: aluminiumlegering

Spänning: 220V

Effekt: 710W/50HZ

Hastighet: 13000-33000 rpm

Bas: 1

Produktstorlek: bottendiameter 9cm, höjd 20cm

Artikelvikt: 5,51 lbs / 2,5 kg

Paket innehåll:

1 x träbearbetningsfräs

1 set med tillbehör

Funktioner och detaljer:

-Multifunktionellt kit: Som ett multifunktionellt kit för alla typer av träbearbetning kan detta fräsverktyg användas för trägrävning, kantformning, träsnideri, etc., för att möta behoven för både hem- och industribruk.

-Exakta inställningar: Träfräsen har ett smidigt djupjusteringssystem som ger mer exakta inställningar. Den variabla hastighetsratten kan hantera olika hastighetskrav. Dessutom är kopparmotorer ganska hållbara.

-Tillbehör ingår: Denna träbearbetningsfräs levereras med 3 chuckar. Kurvguider tillhandahålls för att hjälpa dig att skära böjda former exakt. Det bästa av allt är att de medföljande 6 mm och 8 mm borrskären låter dig använda maskinen så fort du får den.

- Ergonomiska detaljer: Denna träbearbetningsfräs har en mjukstartsfunktion för att undvika överströmstripp och maskinhopp. Snabbkopplings- och låssystem underlättar djupjustering och demontering/installation av basen. Dessutom förbättrar den ergonomiskt utformade kroppen på denna trätrimmer förarkomforten. Och dammborttagning håller arbetsplatsen ren.

-HÅLLBAR MATERIAL: Huset i aluminiumlegering ger vårt routerkit en robust och hållbar kropp för långvarig användning. Dessutom säkerställer den termiska designen att maskinen inte lätt överhettas.

Objektnr 636 661 105

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 22 jul 18:58

710W 33000RPM ergonomisk multifunktionell elektrisk handhållen trätrimmerfräs

Pris

1 295 kr

Slutar om

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

4.9

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

327 omdömen

Läs omdömen