Beskrivning

Produktbeskrivning:

Denna 3CFM vakuumpump är en anordning som extraherar gas från en förseglad behållare för att erhålla vakuum, och är särskilt lämplig för hushållsluftkonditionering, bilunderhåll, vakuumförpackning och dammsugning av kylskåp.

Produkten antar evakueringsdesign, lätt gjuten aluminiumstruktur och lång livslängd.

- Kraftig vakuumpump

- Vakuumkammare av hög kvalitet

-Enkel övervakning och kylning

- Praktiska tillbehör

Obs: Olja ingår ej

Huvuddrag:

- Högkvalitativ vakuumpump,
Vakuumpumpens bas är gjord av kraftigt hölje av aluminiumlegering och koppartrådsmotor, som är stark och stabil. Halkfria gummifötter ger stabilitet och säkerställer minimal rörelse.

- Ingen oljereturdesign,
1/4" oljepåfyllningsporten är lämplig för de flesta grenrörsmätare, oljeavtappningshålet gör oljeutsläppet mer grundligt, och avgasporten kan effektivt undvika oljesprutning. Alla dessa konstruktioner kan förhindra förorening av oljeåterflöde.

- Oljesynglas,
Vakuumpumpen med roterande skovlar är utrustad med ett observationsfönster för oljenivå, som snabbt kan övervaka oljenivån och förhindra oljebrist.

- stark värmeavledning,
Den inbyggda fläktdesignen underlättar värmeavledning när luftpumpen arbetar, vilket säkerställer hög prestanda.

- Portabelt handtagsdesign,
Pumpen levereras med ett bärbart handtag för enkel portabilitet. Handtagets design kommer med ett halkfritt gummibelagt hölje.

-Brett användningsområde,
Vakuumpumpen är lämplig för rengöring av luftkonditionering i hushåll, bilunderhåll, vakuumförpackning, kylskåpsdammsugning, industri, etc.

Produktspecifikationer:

Typ: primär vakuumpump

Hastighet: 1440 varv/min

Ultimat vakuum: 5 Pa

Motoreffekt: 1/3 hk

Spänning: 220V/50Hz

Oljekapacitet: 220ml

Deplacement: 3 CFM (71L/min-85L/min)

Produktstorlek: 37,5×17,5×28 cm

Paket innehåll:

1 x 3CFM vakuumpump

Funktioner och detaljer:

-Tung vakuumpump: Denna vakuumpump är gjord av stark och hållbar kraftig aluminiumlegering. En stark kopparmotor ger kontinuerlig kraft, och en stöttålig bas stöder stabil drift.

- Anti-Backflow: Denna vakuumpump undviker kammarkontamination genom att förhindra oljeåterflöde som annars skulle förorena dess behållare och rörledningar. 1/4" oljepåfyllningsporten kan tränga in i olja framifrån eller från båda sidor, vilket gör tankning lättare. Oljeutloppshålet gör att oljan rinner ut snabbare, och avgasporten kan effektivt undvika oljespray.

-Lätt att övervaka och kyla: Denna AC-vakuumpump har ett oljesiktfönster, som enkelt kan övervaka oljenivån och undvika oljebrist. Denna vakuumpump kan kyla sig själv och förhindra att den brinner ut. Inbyggt termiskt skydd förhindrar att maskinen brinner och förlänger maskinens livslängd.

Ergonomiskt grepp: Det ergonomiska greppet är designat för överlägsen komfort och bärbarhet. Med det bekväma handtaget kan du enkelt bära den till din destination.

-Bred applikation: Denna vakuumpump används ofta i kommersiella och hushållsapplikationer, lämplig för rengöring av luftkonditioneringsapparater för hushåll, bilunderhåll, vakuumförpackning, kylskåpsvakuum, industri, etc.

Objektnr 636 861 363

Visningar 70

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 8 jul 19:42

3CFM 1/3 HP vakuumpump med oljevisningsfönster, anti-olja-backflow, bra kylning

Utropspris

|0 Bud

995 kr

Auktionen avslutades utan bud

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

4.9

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

327 omdömen