Auktionen är avslutad.

Viarelli Venice Electric (Elmoped) Klass 1 45km/h *Värde +17 990* *Musikhjälpen*

4 539 besökare

Auktionen är avslutad

Vinnare: Lelle722
 • Frakt
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Kort/PayPal
 • Om säljaren
  Musikhjälpen

  Den här säljaren säljer till förmån för Musikhjälpen

  Se alla auktioner

Beskrivning

Motorsweden som är en av Sveriges största E-handlare av lättare motorfordon, auktionerar tillsammans med multikonstnären Tim Nedrup ut en specialdesignad el-moped till förmån för Musikhjälpen 2017.

Viarelli Venice Electric är mopeden som inte bara är snygg utan även det perfekta transportmedlet för såväl pendlaren i sin färd mot jobbet som 15 åringen som ska ta sig till skolan.

Med sina 45km/h så når du lätt upp i stadens puls och det är inte någon risk att du skapar en lång kö bakom dig. Du når cirka 60km på en "tankning" och du kopplar lätt in mopeden i uttaget när du kommer hem och när du är redo för att ge dig ut igen så har du en fulltankad moped till ditt förfogande.

De kraftiga skivbromsarna fram och de inkapslade trumbromsarna bak gör att du med lätthet stannar när du behöver.

Motivet på lacken står Tim Nedrup för och är hans signaturmotiv. Kycklingarna finns med någonstans i så gott som alla hans målningar som kan ses på såväl gallerier, vardagsrum och på graffitiväggar runt om i Sverige.

Motorsweden säljer lättare motorfordon till hela Sverige och har sedan starten 2005 blivit en självklar del för den som köper en moped.

Tillsammans med den föreslagna elfordons-premien så kan du med gott samvete bjuda 25% mer och få det tillbaka från regeringen 2018.

El-mopeden är klass 1 och kräver körkort som tillåter detta. Det är på köparens ansvar att kolla om denne har rätt körkortsklass.

När du köpt mopeden så hör vi av oss med ett registreringsnummer så att du kan skaffa en försäkring för fordonet, så när du väl får hem den kan du starta upp den och köra direkt.

Viarelli Venice Electric kommer med alla de fördelar som om du hade köpt mopeden i butik eller via vår e-handel. Mopeden täcks bland annat av en motorgaranti på 2 år. Vi har samarbetspartners över hela Sverige som kan se till att din moped är servad och i perfekt skick en lång tid framöver.

Marknadsvärdet är 17 990:- i butik för en moped utan denna specialdesign.

Vinsten hämtas på vårt lager i Åstorp alternativt skickas med DHL till den adress du väljer inom Sverige.

Lycka till i budgivningen och hoppas den inbringar mycket pengar till Musikhjälpen!

Annons
GÅ TILL TRADERA >
×