Snygg Penna med blått bläck - Mörkblå

25 visningar

49 kr

 • Frakt
  PostNord 11 kr
  Annat fraktsätt 22 kr Säljaren erbjuder ett alternativt fraktsätt. Vänligen se objektsbeskrivningen för mer info.
  Mer info
 • Slutar
  31 augusti 22:08
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

Snygg penna som kan fyllas på när bläcket tar slut, blått bläck, 17.5cm lång och udden är 0.5mm. Denna finns i 4 olika färger och är i plast.
Annonsen gäller pennan på bild 2.
*LÄS DENNA TEXT NEDAN FÖR INFO OM SAMFRAKT, BETALNING, FRAKT ECT*

Passa på att kika in hos okla där ni också kan göra en bra affär, vid köp hos oss båda så samfraktar vi, meddela någon av oss.

***VINNARMEJL***
Jag har traderas tjänster så jag skickar inte ut några vinnarmejl, all info hur ni gör betalningen finns i mailet ni får från tradera efter annonsens avslut.

***BETALNING***
Betala gör ni genom annonsen och har ni köpt/vunnit fler annonser så kommer ni få tillbaka fraktpengar som blir till övers så snart jag vägt och packat er "påse", meddela mej om jag glömt betala tillbaka fraktpeng.
Jag har inga problem med att vänta med betalning, men meddela mej det så jag vet.

***SAMFRAKT***
Budar ni på fler annonser så samfraktar jag självklart, även om det är lång tid mellan annonserna ni budar på, men kontakta mej då och berätta att ni vill vänta in andra annonser så jag vet det.

***FRAKT***
Jag skickar med postnord, vanligt, skicka lätt (spårbart) 63÷ eller REK.

Det mesta jag säljer här går ut under helgerna och packas vartefter betalning kommer in, ska ni buda på mer och vill ha samfrakt så kan ni lugna er med betalning tills ni budat klart eller kontakta mej och berätta att ni budar på mer.
På måndag kl 15:00 åker vi och postar allt som blivit betalt, så det förhoppningsvis kommer fram dagen efter ((Detta filmas))
Sedan postar vi alla vardagar vartefter betalning kommer.

Sedan är det POSTNORD som sköter leveransen och det är inte alla gånger de gör sitt jobb, och då är det många gånger jag får otrevliga mail, hot om dåliga omdömen ect...vilket inte är så trevligt, jag arbetar inte på postnord och kan inte ta ansvar för deras slarv eller långsamma utdelning och därför filmar jag alltid när jag postar, och kan om ni vill skicka en filmsnutt till er där ni kan se er "påse" bli postad.

Jag vill lika gärna som ni köpare att era saker ska komma fram dagen efter jag lagt dem på lådan, men jag är lika maktlös som ni är efter jag varit och postat. Jag vill att ni har det i åtanke när ni kontaktar mej, börja inte med att anklaga mej innan jag kollat upp var felet ligger, allt går så mycket bättre om man är trevlig.

IF YOU WANT INFO IN ENGLISH JUST CONTACT ME.
SHIPPINGCOST OUTSIDE SWEDEN 22÷
If you bid on more ads, i will of course ship them together even if there is a long time between the ads you bid on, but contact me and tell me that you want to wait for other ads so i know.

Har du några funderingar (kanske är det en brosch du missat att buda på och önskar se ute igen, eller någon du söker och undrar om jag har) så är det bara att skicka ett meddelande.
// Nicavera (Veronica) :))