Beskrivning

Oanvänt
Märke: Stjernsund
Typ: Bordslampa

Varan har kvar originalförpackning eller prislapp.

Betalning:
Betalning sker med kort, Swish eller Klarna på Sellpys hemsida och kräver att du läst och godkänt Sellpys datapolicy. Vi har ingen möjlighet att ta emot betalning på annat sätt. Instruktioner skickas på mail. Efter avslutad auktion ska varan betalas omgående, dock senast inom 3 dagar.

Samfrakt:
Sellpy erbjuder samfrakt för alla auktioner som går ut senast 2 dagar efter det att du vinner den första auktionen. När en order är betald går det inte längre att göra några ändringar eller lägga till fler varor i ordern.

Skick:
Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Om Sellpy:
Du packar din påse med det du vill sälja - vi hämtar vid dörren och sköter försäljningen åt dig. Ge dina saker ett nytt hem!

30 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 30 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på Sellpy. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss på Sellpy, då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet.

Leverans:
Varan skickas väl förpackad och emballerad. Vi erbjuder olika fraktalternativ och ordern skickas så snabbt som möjligt. Ordern skickas till den adress du godkänner i varukorgen på Sellpy. Du väljer själv fraktsätt vid betalning.

Lycka till!

Du kanske gillar någon av dessa?

Bordslampa

Köp nu 120 kr

Bordslampa

Köp nu 50 kr

Bordslampa

Köp nu 175 kr

Bordslampa

Köp nu 50 kr

Bordslampa

Köp nu 50 kr

Bordslampa

Köp nu 220 kr

Bordslampa

Köp nu 60 kr

Bordslampa.

Köp nu 490 kr

BORDSLAMPA STIGBYGEL

Köp nu 1 150 kr

BORDSLAMPA REP

Köp nu 1 150 kr

Jysk bordslampa

Köp nu 99 kr

Bordslampa alabaster

Köp nu 130 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?