Beskrivning

Bordslampa, arkitektlampa, Luxo L-2 P, röd

Mått:

Fullt utsträckt höjd ca 95 cm.

Ihopfälld ca 65 cm.

Lampskärmens diameter ca 21 cm.

KÖPVILLKOR

Skick
Våra varor är begagnade och säljs enligt bilder och eventuell defektbeskrivning.
Produkterna säljs utan att ha funktionstestats, om inget annat anges, vilket innebär att du köper en vara för påseende i befintligt skick. Om du inte är nöjd har du alltid ångerrätt på våra auktioner, du står då själv för returfrakten.

Betalning
Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, kort eller PayPal.
Vi tar inte emot kontanter eller presentkort och betalning i butik är tyvärr inte möjligt. Vunnen auktion betalas inom fyra dagar och vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte betalas inom utsatt tid. Erikshjälpens rabatter och presentkort går inte att använda vid köp på Tradera.

Leverans & samfrakt
Vi erbjuder frakt via Schenker inom Sverige. Observera även att varor märkta med "Ej samfrakt" eller "Samfraktas ej" skickas separat och samfraktas ej.
Varan skickas senast fyra arbetsdagar efter mottagen betalning.

Ångerrätt
När du köper en vara eller en tjänst på distans har du enligt lagen rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Om ångerrätten åberopas ska detta meddelas till ebutik.boras@erikshjalpen.se inom 14 dagar från det att du har mottagit varan. När vi har mottagit returen återbetalas beloppet inom 14 dagar.

Köparen står för returfrakten och ansvarar för att varan packas in väl. För att spara på miljön får du gärna återanvända det emballage som varan skickades i. Bifoga en lapp med dina kontaktuppgifter och Tradera-alias i paketet när du skickar tillbaka varan. Vänligen notera att vi EJ kan ta emot Rekommenderat Brev.

Reklamation
Maila ebutik.boras@erikshjalpen.se vid eventuell reklamation. Bifoga bilder och en beskrivning av reklamationsskälet.

Vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte hämtas inom utsatt tid. Om en vara kommer i ombudsretur till oss återbetalar vi dig summan för varan men drar av 200 kr på grund av kostnaden för ombudsreturer.

Kontakt
Du är välkommen att kontakta oss på ebutik.boras@erikshjalpen.se. Vi är tillgängliga under kontorstider på vardagar och återkommer till dig så fort vi har möjlighet.

Objektnr 635 356 754

Visningar 256

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 16 jun 19:57

Skrivbordslampa, Luxo L-2 P, röd

Slutpris

|

420 kr

Auktionen är avslutad

ARydell vann auktionen

ErikshjälpenSecondHandBorås

Borås, Sverige

5.0

ErikshjälpenSecondHandBorås

Företag

Toppsäljare

1 435 omdömen