Beskrivning

Oanvänt6-12m

Snorkel för vattenlek. Blå enkel snorkel barn 3-8 år. Passar i princip alla cyklop/simglasögon för mindre barn.

En enkel snorkel i plast för vattenlek.. perfekt för barn som vid strandkanten eller i barnpoolen "dyker" och tittar i vattnet... dvs att när barnen blir större och dyker på riktigt så krävs det bättre snorkel med vattenlås mm.

Kan användas ihop med cyklop och simglsögon.

Samma bilder förekommer oavsett färg på snorkeln.

Samfrakt är okej! Vid köp av flera produkter så klarar inte systemet av att räkna ut frakten utan adderar för varje produkt... Vid betalning med Klarna så kan jag återbetala mellanskillnaden och betalar du via överföring eller Swish så får du rätt summa av mig.

Eventuella kostnader för emballage är alltid medräknade i fraktpriset. Samfrakt är okej.Vid leverans till annat land står köparen för den högre fraktkostnaden.

Det är Postens portotabell som gäller vid uträkning av frakten. Vilka frimärken som kommer att användas beror på tillgången, dvs det kan vara med valörer, utan valörer och rabattfrimmärken.

OBS! Inget separat vinstmail skickas efter auktionen utan all information för betalnnig finns i Traderas vinstmail. Meddela mig när betalning gjorts för snabbare leverans! Läs mina frakt- och betalningsvillkor för att undvika missförstånd

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på