Beskrivning

Alla våra visade priser är inklusive moms. Du behöver inte betala extra
All our price is inclusive VAT. You dont have to pay extra

.
Denna produkt skickas med spårningsnummer.

Funktioner:

1, Högkvalitativt material: Den höghållfasta, hårda, hårda PVC-skiktade oberoende krockkudden antar förstärkt termisk fusionsteknik, som är fast och inte lätt att bryta. Om ett enda lager läcker kommer det inte att påverka den normala användningen av det omgivande barnet.

2?Uppgraderad luftläckagesäker ventil: Varje lager av krockkudde har en uppgraderad version av läckagesäker ventil, som är mycket förseglad för att förhindra luftläckage.

3?Bekväm att använda: Den slitstarka värmeisoleringsskumbotten är bekväm att trampa utan stötar
.
4?Baby Falling Prevention: Den tjockbottna uppblåsbara blåsan blockerar effektivt kylan på marken, undviker den snabba sänkningen av vattentemperaturen och förhindrar att barnet faller och sticker när han simmar eller leker i poolen.

5, Produktstorlekar: 128 * 85 * 45 cm

Specifikationer:

Sizes(about) : 128 * 85 * 45cm/50.39*33.46*17.72in
Material : High-strength hot carbon tough PVC layered independent airbag

Package Includes:
.
1x Uppblåsbara Barn Simbassäng Inflatable Kid Swimming Pool 128 X 85 cm

.

.####################################################################################

** Leveranstiden beräknas ta mellan 5-12 arbetsdagar från vårt lager beläget i vårt hyrda lager i Spanien. Leveranstiden kan bli kortare om varan redan finns i vårt Sverigelager, kontakta oss först innan du köper om du vill ha denna vara snabbt. Garanti ingen import skatt!

** Det pris som står på Tradera och ev.fraktavgift är slutpriset. Du behöver inte oroa dig för att behöva betala något extra.

** Är du inte nöjd erbjuder vi dig pengarna tillbaka. Vi ber er vänligast att kontakta oss innan ni eventuellt lämnar negativt omdöme, vår erfarenhet är att allting går att ordna bara vi får vetskap om eventuella problem. Vårt viktigaste mål är nöjda kunder

Ångerrätt

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Vi erbjuder Sverige returadress.
Innan du skickar varan i retur måste du skicka in följande information via mail: Namn, Ordernummer och ditt telefonnummer.
.
Ett krav är att varan ska vara obefintlig ändrat och returneras i originalförpackning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom (15) dagar från det att varan mottagen. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer, www.Konsumentverket.se.