Beskrivning

Begagnat
Märke: Nina Ricci
Typ: Axelremsväska
Kroppstyp: Kvinna
Färg: Svart
Bredd (cm): 18
Djup (cm): 16
Höjd (cm): 16

Varan har tecken på användning men varit väl omhändertagen. Defekter förekommer. (Repig (Undersida))

Information från säljaren:
Kommentar: Årgång

Annat fraktsätt - Citymail

Bor du i Citymails täckningsområde har du möjlighet att få denna vara levererad av Citymail. Notera att Citymail inte levererar i hela Sverige.

Betalning:
Betalning sker med kort, Swish eller Klarna på Sellpys hemsida och kräver att du läst och godkänt Sellpys datapolicy. Vi har ingen möjlighet att ta emot betalning på annat sätt. Instruktioner skickas på mail. Efter avslutad auktion ska varan betalas omgående, dock senast inom 3 dagar.

Samfrakt:
Sellpy erbjuder samfrakt för alla auktioner som går ut senast 2 dagar efter det att du vinner den första auktionen. När en order är betald går det inte längre att göra några ändringar eller lägga till fler varor i ordern.

Skick:
Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Om Sellpy:
Du packar din påse med det du vill sälja - vi hämtar vid dörren och sköter försäljningen åt dig. Ge dina saker ett nytt hem!

30 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 30 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på Sellpy. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss på Sellpy, då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet.

Leverans:
Varan skickas väl förpackad och emballerad. Vi erbjuder olika fraktalternativ och ordern skickas så snabbt som möjligt. Ordern skickas till den adress du godkänner i varukorgen på Sellpy. Du väljer själv fraktsätt vid betalning.

Lycka till!

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Mer från samma kategori

VINTAGE Nina Ricci skinnväska!

800 kr2 apr 21:570 bud

Svart axelremsväska

700 krKöp nu24 apr 14:22

Svart axelremsväska

140 kr31 mar 19:310 bud
Köp nu 250 kr

Svart axelremsväska

69 kr7 apr 15:410 bud
Köp nu 79 kr

Svart axelremsväska

50 kr2 apr 15:520 bud

Svart axelremsväska

30 kr9 apr 17:260 bud

Svart axelremsväska

50 kr31 mar 19:300 bud
Köp nu 80 kr

Retro svart axelremsväska

180 krKöp nu31 mar 17:55

Andra har även tittat på