Beskrivning

Oanvänt
Ny!! James Read Sleep Mask Tan Face 25 ml, värde 150 kr!! från Goodiebox

Produktbeskrivning

James Read Sleep Mask Tan for Face är en brun-utan-sol-mask som du använder under natten. Med en kombination av hudvårdande ingredienser som tar hand om din hud samtidigt som du får en naturlig solbrun hud ger dig vacker, välmående solkysst hud när du vaknar på morgonen! Den är på 25 ml.

Den lyxiga, lätta krämen är berikad med Aloe Vera, gurka, hyaluronsyra och rödalger som hjälper till att återfukta och vårda huden. Din hy blir vårdad, och får en subtil gyllene ton med strålande lyster!

Användning:
Applicera över ansikte och hals, blanda ordentligt och jämnt. Låt verka under natten. Tvätta händerna noggrant efter användning.

Rek. pris: 299 kr/50 ml.


Produkten har plombering se bild 2, så den är ny och oanvänd.

Obs!! Har du lagt ett bud så får du betala, jag häver inte köpet. Bud är bindande!

Meddela mig direkt efter auktionens slut om du vill att jag istället skickar med postnords fraktpåsar som har en max vikt på 2 kg, Blå påse S 48 kr eller Blå påse M 65 kr som även är en fördel om du vill köpa flera produkter. (emballage 3 kr ingår)

Betalning sker inom 7 dagar efter auktionens slut. Vid bud på flera annonser, meddela mig direkt efter första aktionens slut att du vill invänta med betalningen för samfrakt annars skickar jag så fort jag kan efter betalningen.

Alla produkter paketeras noggrant med bubbelplast och ev wellpapp som skickas i kartong eller i vattentålig postorderpåse. (emballage 3 kr ingår i frakten)

Jag filmar när jag lägger ditt paket på brevlådan och vill du ha filmen kontakta mig snarast. Om paketet är för stort och det inte går att lägga på brevlådan så lämnar jag det till ett ombud istället och kan därför bara ta kort. Efter paketet postats tar jag inte på mig ansvaret för om paket försvinner eller går sönder i posthanteringen.

Katt finns i hemmet.

Är det något fel med produkten eller om du har andra frågor ta kontakt med mig innan du ger ditt omdöme.

Glöm snälla inte att lämna ditt omdöme när du fått paketet! Tack på förhand och välkommen åter!

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på