Beskrivning

Begagnat

Philips hårfön med borstmunstycken, så man i princip får en hårfön och hårborste i ett. Knappar för att enkelt växla mellan hög- och lågläget, samt kallknapp att tillfälligt trycka in om man tycker det blir för varmt.

Begagnad och väl fungerande, men med smärre bruksslitage. En liten blåaktig avlång pennfläck på handtaget vill inte försvinna vid normal rengöring, bild 4 överst höger.

Det är 2 lite olika munstycken till. Dessa fungerar bra att använda som de är, men på det ena har 3 piggar gått av i mittendelen och på det andra några piggar ytterst, se bild 4. Piggarna går knappast av vid normal användning så antagligen har det hänt när fönen blivit tappad eller liknande.

Vikt med originalkartong och manual ca 610 g.

__________________________________________

Betalning:
Jag vill att vunnen auktion betalas inom 4 dagar, men vänta med att betala tills du handlat klart om du är intresserad av flera av mina objekt.

Samfrakt:
Jag har aktiverat Traderas samfraktsfunktion, så om du vinner/köper flera av mina auktioner/objekt behöver du klicka på "begär samfrakt" när du är klar så får du besked om total fraktkostnad inom ett dygn, oftast fortare än så. Normalt blir det billigare att samfrakta, men det finns undantag. Skicka mig ett traderameddelande om du tycker samfraktstiden är för kort, så går det oftast att lösa genom att slå ihop flera samfrakter manuellt.

Om frankering av detta objekt:
För att kunna erbjuda en så låg fraktkostnad med PostNord som möjligt använder jag äldre rabattfrimärken och företagspostfrimärken med obegränsad giltighetstid. Marknadsvärdet för dessa är betydligt högre än det nominella belopp som står på frimärket.

Säljaren erbjuder

Samfrakt 7 dagar
Köp fler objekt inom 7 dagar för att spara på frakten.Se alla säljarens annonser →

23 Rabatthäften ** blågula 1979-1980

5 000 krKöp nu9 feb 23:57

2m DVI D Duallink Male/Male

80 krKöp nu15 feb 09:31

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på