Profess Frisör hår sax för lager utförsäljning / Rea rea

15 visningar
 • Utropspris 165 kr
 • Slutar 6 jul 01:05 2 dagar 3 tim
 • Bud () 0 st
kr
 • Frakt
  PostNord frimärke 35 kr
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

Profess Frisör hår sax för lager utförsäljning/ Rea Rea rea

En bra och passande frisörsax är ett viktigt verktyg för varje stylist. Den rätta stilen kan inte uppnås utan hjälp av professionell hårsax. Vi tillverkar saxar till professionalla frisörer och säljer på bästa priser. Den här sax är på bästa pris därför att det rabatt och Lagerutförsäljning rea. Den är verkligen fint kvalitet frisörsax tillverkad av hög kvalitet stål och utformade av perofessionell med hand. Lång livslängd, litet behov av skärpning och en låg skärningsbelastning. Väldigt mycket vackert med olika snyggt färger.Det Blad är rakkniv kanten ger bra klippning som skär håret med en väldig låg skärningsbelastning och gör arbetet lätt. Bra till proffessionella arbete.

Ord Pris: 450

Om sax.
Storlek: 5,5 tum
Blad Storlek: 2,50 tum
Kant: knivskarpa skärblad
Fingerhål med ring finns att ge tröst
Avtagbar finger rast plats och Justerbar skruv
Jättebra färg

Dessa frisörsaxar är de viktigaste verktygen för varje frisör och används för att skapa vacker och tidsenliga frisyrer. Kolla gärna våra bedömningar på tradera vi har fått från våra kunder. Det ska hjälpa det att välja rätt sax. Leverans sker direkt efter betalning via svenska a-klassbrev.

Få en fodral GRATIS med köp

Några frågor eller förslag för att förbättra kvaliteten på tjänsterna tveka inte, klicka bara "Ställ en fråga till säljaren" på höger sida i fönstret och skicka oss mejl

Obs : Betalning skall finnas på mitt konto INOM 3 arbetsdagar efter avslutad auktion.
kolla gärna våra andra sax modeller.

Lycka Till