Beskrivning

Oanvänt
StarLight Gelpolish är en upplösningsbar gellack med extremt hög färgpigmentering som används både som permanent färg (istället för nagellack) samt till förstärkning av naturlig nagel.

Made in EU.

Vid applicering av gellack på naturlig nagel, förbered nageln som vanligt och torka därefter av den med Cleans & Wipe och en Nail Wipe.
Applicera nu Primer i ett tunt lager som skall lufttorka i minst 60 sekunder och därefter ett tunt lager med Base Coat, Base & Top Coat eller Rubber Base Coat som härdas efter applicering.
Därefter appliceras StarLight Gelpolish i ett tunt lager som härdas och därefter ytterligare ett tunt lager som även det härdas.
Avslutningsvis förseglas nageln med valfri Top Coat.

Vid applicering av gellack på gel, "polygel" eller akryl, förbered nageln som vanligt och torka därefter av den med Cleans & Wipe och en Nail Wipe.
Applicera nu ett tunt lager med Base Coat, Base & Top Coat eller Rubber Base Coat som härdas efter applicering.
Därefter appliceras StarLight Gelpolish i ett tunt lager som härdas och därefter ytterligare ett lager som även det härdas.
Avslutningsvis förseglas nageln med valfri Top Coat.

Applicera med fördel först ett lager med svart gellack (eller annan färg) och därefter Xtreme Glitter för olika härliga slutresultat.

(OBS! Torka inte av det klibbiga skiktet mellan varje applicering)

Använd Pure Natural Cuticle Oil regelbundet för ett hållbart och vackert resultat.

Härdningstiden är 2 minuter i UV-lampa.
Härdningstiden är 1 minut i LED-lampa.

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?