Cakewalk kvalitets kofta i collegetyg stickade detaljer stl. 104, toppskick!

14 besökare

190 kr

 • Frakt
  Mer info
 • Slutar
  15 december 08:01
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Paypal
  • Swish
  • Kontant
 • Om säljaren

Beskrivning

Fin kofta från Cakewalk (Holländskt kvalitetsmärke) i storlek 104, köpt från Zalando. Dyr i inköp.

Mörkblått collegetyg med peachad yta, drar något åt lila i färgen.

Endast provad då vår lilla tjej vägrade ha den. Så söt och så mjuk i materialet hoppades jag hon skulle ändra sig, men icke..

Välarbetad med fina detaljer, exempelvis träknappar och broderier.

Sista bilden överensstämmer bäst med färgen.

I nyskick, upptvättad inför försäljning

Mått
Övervidd: 64 cm
Ärmlängd: 37 cm
Längd: 36 cm

Text nedan lånad från Zalandos hemsida:

"Namnet Cakewalk låter mysigt och glatt enligt mångas åsikt, och därför kan man också förstå varför klädföretaget har döpt sig till detta, då deras kläder för barn är mycket färgglada och med fantastiskt vackra mönster så som blommor och diverse söta tryck. Cakewalk är från början bland annat en afrikansk dans, och det är ett perfekt namn för ett klädmärke som representerar vackra färger och förtjusande plagg. Kanske är det också just för att de riktar in sig på barnkläder att de är så färgstarka och härliga, då barn oftast föredrar att ha på sig just denna sorts kläder. Alla plagg tillverkas i högvärdigt material och det är ett känt märke vars underbara kläder dina barn garanterat kommer att älska. Det är säkert enkelt att hitta något i barnets favoritfärg.

Bedårande och söta barnkläder från Cakewalk
När du tänker på Cakewalks kläder efter att ha sett dem kommer du mest troligt att tänka på roliga mönster med blommor och ränder i alla möjliga sorts färger. Dessa barnkläder från Cakewalk som vi på Zalando erbjuder är det bästa klädmärket kan erbjuda. Här hittar du stickade koftor och sköna jackor i roliga färger. Det finns randiga strumpbyxor och långärmade tröjor med skämtsamma tryck. Det finns också en hel del kjolar och blusar som alla är något alldeles extra för dina barn. Fåglar, blommor, rutmönster och ränder återkommer bland kläderna och du blir helt klart på gott humör av att titta igenom de olika alternativen. Lys upp vardagen hemma med lite roliga och färgglada plagg från Cakewalk, och ge dina barn fantastiska kläder att klä sig i." Källa: https://www.zalando.se/cakewalk/?gclid=CM2hk_H409E..

Vikt exklusive emballage: 207 gram

Frakt:
Fri frakt med A-post (framme nästkommande vardag)
53 kr, spårbart paket med Posten (framme nästkommande vardag)
59 kr, spårbart paket med Schenker (framme inom några dagar)

Samfraktar vid fler köp, inväntar lön etc.

Passa gärna på att kika på mina övriga auktioner. Rensar i förråden och har flera fina saker ute för tillfället, en del helt oanvänt. Vid samfrakt inom Sverige står jag för resterande fraktkostnad utöver 59 kr om frakt sker med Schenker.
Annons
GÅ TILL TRADERA >
×