Auktionen är avslutad

Nya blå leggings/tights/byxor stl 6 (6 år/116) i bomull - LOVE YOU! SE PRISET!

17 visningar
 • Utropspris 25 kr
 • Slutade 7 jul 14:26 Avslutad
 • Bud () 0 st

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  PostNord 47 kr
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

RÖKFRITT HEM UTAN HUSDJUR

HALVA BUTIKSPRISET! Köp-nu/fast pris = 59 kronor (ordinarie butikspris = 129 kronor)

Nya blå tuffa leggings / tights /byxor storlek 6 (ca 6 år eller 116-120) i skön bomull. Byxorna har "fake-fickor" på framsidan och riktiga fickor bak och på benet är texten "LOVE YOU". Byxorna är lie elastiska vilket ger skön passform. Ganska kraftigt tyg = ganska varma!

SAMFRAKT ÄR OKEJ! Vid köp av flera artiklar så klarar inte systemet av att räkna ut rätt frakt. Vid betalning via Klarna så återbetalar jag mellanskillnaden och via Swish eller kontoöverföring så får du rätt belopp av mig.

Size/storlek: 6 (ca 6 år eller 116-120)

Längd: 66 cm

Material: 95% cotton/bomull, 5% spandex

OBS! Samma bilder används till olika storlekar! Angiven storlek är det som gäller.

Köper du fler saker av mig så samfraktar jag givetvis! Jag använder Posten i första hand eftersom jag saknar bil men Schenker kan också användas vid stora köp... då löser vi det. Vid leverans till annat land står köparen för den högre fraktkostnaden.

Jag vill informera om att det är Postens portotabell som gäller vid uträkning av frakten. Vilka frimärken som kommer att användas beror på tillgången, dvs det kan vara högvalörer, massor av lågvalörer, valörslösa eller rabattfrimärken.

OBS! Betalning kan göras via KLARNA (kort/faktura/överföring), PayPal, Swisch eller banköverföring. Inget extra vinstmejl skickas av mig utan information om kontonummer, Swisch mm finns i Traderas vinstmejl. Jag pratar inte så bra svenska så använd helst mejl/sms vid kontakt med mig.