Beskrivning

Bokbeskrivning:

978-91-47-08501-9

Smakprov :

http://smakprov.se/smakprov.php?l=liber&isbn=9789147085019

BEGAGNAT - men i FINT SKICK! 9,9/10 !

Denna omfattande handledning och guidebok är en utmärkt resurs för alla som vill lära sig om CNC-svarvning inom industriteknik. Boken täcker allt från grundläggande kunskaper om CNC-teknik till specifika tekniska detaljer om bearbetning och verktyg. Med tydliga instruktioner och praktiska exempel är denna bok en ovärderlig källa för både studenter och yrkesverksamma.

Eleverna får sin arbetsorder via det digitala läromedlet, som innehåller en beskrivning av målen och relevanta faktaböcker. Därefter övar eleverna på teorin i faktaböckerna genom självrättande övningar med feedback för att förbättra sitt lärande. Studieresultaten sparas och eleverna får instruktioner och underlag för praktiskt arbete samt dokumenterar sina kunskaper i reflekterande inlämningsuppgifter. När eleven är klar med uppgiften redovisar eleven den och kan tillsammans med läraren göra en genomgång av de olika arbetsmomenten.

Boken är i fint skick och kommer från ett rök- och djurfritt hem.

På grund av platsbrist säljer jag många föremål av hög kvalitet och lågt pris. Titta gärna på mina övriga auktioner-annonser! Vissa här och andra finns på andra kända sidor.

https://www.tradera.com/profile/items/4208227/valkommen

Jag packar mina varor väl, skickar snabbt. mitt ansvar slutar när jag lämnar in vara för transport.

Tack så mycket .

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?