Beskrivning

Begagnat
The Complete Book Of Dinosaurs
Steve Parker
A Fascinating Insight to 500 Species from Prehistoric Age

stor bok om dinosaurier
på engelska
ca 25 x 30 x 4 cm

i bra skick, omslaget något slitet

Skick
Allt jag säljer är begagnat. Försöker alltid få med bild på eventuella defekter som föremålet kan ha, så kolla noggrant igenom bilderna och läs även hela objektsbeskrivningen för mer information.
Betalning och leverans
Betalning sker inom 3 dagar efter köp. Skulle du av någon anledning inte kunna betala eller vill du betala senare så måste du höra av dig till mig annars anmäler jag utebliven betalning till Tradera
Köparen står för fraktkostnaden om inget annat står i annonsen
Jag erbjuder samfrakt på varor som är köpta under en period på 3 dagar, kom sen ihåg att begära samfraktspris eller meddela mig när du är klar så lägger jag till den nya frakten.
Efter att varan är betald skickas den inom 2 vardagar.
Har du önskemål eller frågor om frakten så skicka ett meddelande här på Tradera.
Ångerrätt och Reklamation
Köparen har 14 dagars ångerrätt enligt lag. Vid retur betalar du som köpare för alla fraktkostnader. Kontakta mig här på Tradera eller via mail om du önskar att att skicka tillbaka varan. Den ska skickas tillbaka i samma skick som när du fick den och gärna i samma kartong. Pengarna för varan betalas tillbaks så fort jag tagit emot returen.
Är något fel på varan och du vill reklamera kontaktar du mig via mail eller på Tradera så vi kan lösa det. Skador som syns på bild eller är beskrivna är ingen anledning att reklamera, inte heller när det står att den ej är funktionstestad. Isåfall är det ångerrätten som gäller.

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?