Beskrivning

Format: bok. häftad

språk: svenska

Skick omslag enligt bild. Inlaga: se rubriken.

Var god och respektera att skickgradering kan variera sig väldigt mycket från och till person. Ovanstående utvärdering är min egen uppfattning av varans skick, kanske du utvärderar skicket till en bättre eller sämre nivå. Varierat hanterings- och lagringsspår. Det ankommer på dig att själv bilda dig en uppfattning om varan och sedan köpa eller avstå, jag säljer jag i befintligt skick.

OBS! Ibland säljer jag även böcker som har märke, stämplar från bibliotek eller är namnad. På annonsrubriken sätter jag SM för biblioteksstämplar/ -märken (dessa böcker kan även vara laminerade) och N för namnad.

OM du anser att priset jag satt på varan är förhögt! Skicka mig gärna ett meddelande och ange hur mycket är du villig att betala för varan. Om jag godkänner ditt bud ändrar jag priset på annonsen, då köper du varan omgående efter att du såg prisändringen på annonsen.

Förskottsbetalning gäller. Betalning måste ske senast 3 dagar efter köpet. Vid utebliven betalning annonserar jag varan på nytt och lämnar negativt omdöme på köpare.

Frakt: köparen betalar. Angivet fraktpriset gäller inom Sverige. I fraktpriset ingår förpacknings- och hanteringsavgifter.

Jag kan samskicka max. 10 kg. OBS! Om du begär samfrakt efter att du betalade frakt för varje objekt är återbetalnings rätten förbrukad och jag förbehåller rätten till att skicka dina köp i ett eller flera paket.

Ej uthämtapaket, returnerat paket: köparen står för returkostnaden vid felaktig leveransuppgift, ej utlöst paket. Önskas varan åter sändas tillkommer ny fraktkostnad.

Leveranssätt, leverantör: jag förbehåller mig rätten att byta leveranssättet och leverantören. Är detta viktigt för dig då meddela mig det förrän jag skickar varan.

Leveranstid: jag skickar varor mellan 1-5 arbetsdagar efter erhållen betalning. Det kan vara längre beroende på olika faktörer. Har du bråttom! Då betalar du enligt express leverans kostnad.

Under vissa tider skickar jag inte varor, vänligen se info på min Tradera sida under rubriken Frakt. Läs ordentligt eftersom jag godtar inte ett negativt omdöme eller missnöje pga att du inte läser annonserna och reglerna ordentligt.

Leveransadress: Den adress du har registrerat på Tradera vid bokningstillfället är den jag kommer att använda mig av vid bokning av frakt. Varan skickar jag till din adress eller till ombud som baseras på ditt postnummer. Till annan adress kan jag skicka varan om du skriver det på Traderas meddelanderuta till mig.

Ångerrätt: när du handlar från företag har du ångerrätt, det ska du meddela inom 14 dagar från och med att du eller ditt ombud fick emot varan.

Jag har rätt till ersättning för värdeminskning om du eller ditt ombud använder eller hanterar varan på ett sätt som inte är nödvändigt för att undersöka den och om skicket försämras.

Läs kompletta köpvillkor på min infosida på Tradera.

International buyers are welcome. Buy, bids on Tradera are binding. Please ask the shipping price before you buy.

Objektnr 634 580 575

Visningar 83

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Grammatik och piraten som jagade mås av Sara Lövestam, bok, Very Fine plus

Pris

135 kr

rare

Nödinge, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

3 405 omdömen

Läs omdömen