röd vitklänning stl 134/140

5 visningar
 • Utropspris 40 kr
 • Slutar 9 aug 11:54 1 dag 23 tim
 • Bud () 0 st
kr
 • Frakt
  PostNord spårbart paket 49 kr
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Färg
  Flerfärgad, Röd
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

En röd vit klänning, använd några få tal ggr. stl 134/140
Skickas Spårbart för säkerhetens skull. för 49

Kika gärna runt. Man tjänar mycket på att köpa mer och ta samfrakt. Se till att göra av er innan ni betalar bara så jag kan räkna ut samfrakten.

Nu har postens porton gått upp igen och jag vill därför uppdatera er om det nedan.Ett Smart tips för att spara pengar är att ofta samfrakta saker och använda sig utav skicka brev lätt, som är spårbart. (vilket kan behöva när postnord kör ut). Dock får man tänka på att måtten kan avgöra en hel del vilken frakt jag har valt. Informationen nedan är mer för att ni själva ska tänka om ni vill lägga till mer i ert köp eller hellre vill ha spårbart för en extra peng.

OBS! HAR NI SPÅRBART, SE TILL ATT HA RÄTT MEJL OCH MOBILNR Angivet för avisering. Annars kan jag inte fylla i på postens sida.
Då tradera gjort om på sin sida med betalningar, så är det viktigt med kommunikation. Om du har köpt flera saker och vill ha en samfrakt, skicka till mig om det, innan du betalar. På så vis kan jag ändra i annonserna så att du inte betalar för alla frakter,per annons, efter att jag kommit fram till vad samfrakts summan blir.
När ni sedan betalt får ni gärna meddela det, då det underlättar för både er och mig för att få iväg paketet snabbare, speciellt nu då de flesta måste lämnas in hos ombud. Ni förstår säkert att man inte kan åka in massa extra och stå i kö hos ombud mm med barn :-)

Med endast frimärken, är det ospårbart och kan bli skrymmande, då det är tex över 3cm tjockt som ökar med ytterligare 22kr.Därför skickar jag allt mer och mer samfrakt och med spårbart.
44kr = mellan 100-250gr
66kr = 250-500gr
88kr = 500-1000gr
110kr = 1-2kg.

Spårbart går med skicka brev lätt. Då är måtten lite större, vilket ger mer möjligheter om saker eller kläder är lite tjockare tex.
49kr = upp till 250gr
55kr = upp till 500gr( max 34cm lång, 24cm bred och 7cm hög)
63kr = upp till 1kg
95kr = upp till 2kg.(max 60cm lång och sammanlagt 90cm i alla mått)

OBS!! när ni tar spårbart måste ni ha ett mobilnr och mejladress, så att jag kan fylla i det på postens sida, för att ni ska få avisering.

Lite information för att inte få missförstånd och så ni vet att jag är ärlig säljare :-)Jag har 2 döttrar och har alltid drömt om att få köpa massa söta plagg till dom (minskat med det nu :). Nackdel för mig, men fördel för Er är att ibland blir de inte använda många ggr och ibland inte alls :-)Jag sorterar ofta ut plagg hemma och lägger ut här. Det är en hel del att kika igenom och jag tittar så noga jag kan efter saker att ta extra foton på eller meddela angående skick. :-) , men man är ju självklart mänsklig småbarnsmamma och kan missa något, har stortsett aldrig hänt, men vill ändå skriva det. Använt skick får man självklart räkna med att de har tvättats x antal ggr och kan ha minskat lite i storlek. Det är inte alltid lätt för mig att se. Men det är ju inte heller säkert att det har gjort det så klart :-) Bara så att man tänker på det. Jag kan tänka mig att ibland kan tex dubbelstorlekar som 98/104 vara mer 98 än 104 :-)dessutom kan det vara svårt att få rätt ljus och färgnyans på bilden. Men då skriver jag ofta det på bilden om det är något jag känner är extra svårt at få rätt nyans på, enligt mig själv :-) tex den kanske ser för röd ut på bilden när den eg är mer korall :)Som ni ser på mina omdömen så har jag många nöjda köpare och vill fortsätta med det :-)jag lägger stort sett ut osålda annonser och nya annonser varje vecka så håll gärna utkik :-) Har satt min maxgräns vid 100 annonser per månad för att undvika osåltavgifter, så är det något ni saknar i mina annonser så kan de komma så fort det blir en ny månad :-)