Objektet har utgått.

50% RABATT !! SMARTWOOL TREKKING HEAVY CREW Small (34-37) Rek pris: 249 kr

723 besökare

Annonsen är avslutad

124kr

 • Frakt
  • Posten (30 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
 • Lagerstatus
  0 st
 • Om säljaren

Beskrivning

SMARTWOOL TREKKING HEAVY CREW

Rek butikspris: 249 kr

Storlek: XL (34-37)

Tjockare socka för höst, vinter och vår eller för vandring på högre höjd sommartid.

Smartwool Trekking Heavy Crew är en värmande, helvadderad strumpa som ger mycket god stötdämpning och isolering mot alla underlag. Tjockare stickning under foten skyddar mot brännande fotsulor och ökar hållbarheten. Elastiskt stöd för hålfoten hjälper till att hålla sockan på plats och ger skönt stöd för hålfoten. Extra ribbstickning mot smalbenet minskar friktionen och förhindrar skav. Strumpan har ett flatstickat tåparti som ger maximal komfort. Tillverkad i USA av Nya Zeeland Zque TM Merinoull.

Material: 80 % merinoull, 19 % Nylon, 1 % Elastan.
(Alltid 100% ull mot foten!)

Merinoull är en naturprodukt med unika egenskaper. Tack vare fina, krusiga och långa fibrer så känns den mjuk mot huden och bildar ett isolerande luftskikt som värmer när det är kallt och andas när det är varmt. Merinoullen transporterar effektivt bort svett och fukt från huden och isolerar även om det blir blött, så du känner dig torr och bekväm. Det är naturligt antibakteriellt, hämmar dålig lukt och det räcker oftast med att vädra plaggen mellan användningarna. När du tvättar räcker det med 40°C och att du använder ett flytande tvättmedel, anpassat för ull.

Merinoullen kommer enbart från nyzeeländska får som inte utsatts för mulesing.

FRI FRAKT på order över 500 kr!

Vi erbjuder alltid samfraktning (Du betalar endast för den högsta varans fraktkostnad oavsett hur många varor du köper.)

Friluftsbutikens målsättning är att erbjuda marknadens bästa pris. Kontakta oss gärna om du skulle hitta samma produkt till ett lägre pris någon annanstans, så att vi har möjlighet att prismatcha.

Tveka aldrig att höra av dig om du har produktfrågor innan köp! Väl mött!

Annons
GÅ TILL TRADERA >
×