Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 4 jul 10:50

Korrigering av skick: Denna vara är solblekt om den jämförs med originalets färger, men är tämligen jämn i nyansen, så som den syns i bilderna.

Varumärke: Svenskt Tenn
Designer: Josef Frank
Modell: "Anakreon"
Årtal: Formgiven 1938
Produkt: Gardiner
Mått (cm): Båda: Bredd (117), Längd (159)
Vikt: 1260
Material: Troligtvis linne, material ej angivet
Färg: vit, gul, grön, grå, rosa
Skick/Defekt: Solblekt i kanten (se bild), ingen större skada. I övrigt finns ingen synlig defekt.
Övrigt: Svenskt Tenn, Gardinpar Josef Frank design anakreon, ljusa gardiner vintage design, josef frank gardiner, retro gardiner, scandinavian retro, 1930s, vintage floral fabric, vintage curtains

Tack för att du väljer att handla hos oss! Varorna du köper hos oss bidrar till en mer hållbar, rättvis och cirkulär värld.

KÖPVILLKOR

Allmänt

Genom att delta i budgivningen godkänner du våra köpvillkor. Du finner de fullständiga köpvillkoren under fliken Info på vår butikssida här på Tradera. Frågor angående produktens skick och storlek besvaras endast innan auktion avslutas.

Betalning

Vid vunnenauktion ska betalning ske omgående, dock senast inom tre (3) dygn. Om betalning inte skett inom tre dygn förbehåller vi oss rätten att häva köpet.

Vi använder oss enbart av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, kort eller PayPal. Vi tar ej emot kontanter eller presentkort, betalning i butik eller vid eventuell hämtning är ej möjligt.

Skick

Alla varor är begagnade och säljs i befintligt skick såsom framgår av bilder och i beskrivningen. Varorna är ej funktionstestade om inget annat anges, vilket innebär att varan kan vara defekt, trasig eller sakna delar. Elprodukter och klockor är otestade, om varan inte fungerar är detta inte ett giltigt skäl för reklamation. Du har alltid returrätt om du inte är nöjd med varan eller om du ångrar dig.

Vi lämnar ingen garanti för innehållets kvalitet i parfymflaskor och andra hygien- och kosmetikaprodukter.

Alla våra varor är donationer från allmänheten och vi har dessvärre ingen vidare information eller dokumentation om varorna eller deras ursprung utöver det som framgår av bilderna. Inga förpackningar, kvitto eller dylikt ingår om inget annat anges.

Leverans

Vi skickar enbart med fraktbolaget DB Schenker. Det finns för tillfället inga möjligheter till andra fraktalternativ. Vi skickar betalda varor från vårt lager senast på torsdagar. Betalningen måste ha kommit till oss senast på tisdag för att hinna med på samma veckans leverans. Vid senare betalning kommer varan skickas på nästkommande veckans leverans.

Vi skickar enbart till den person och adress som står på kontots uppgifter. Det är inte möjligt att byta leveransadress. Paket som inte hämtas ut av kunden kommer att returneras till DB Schenker. Vi skickar inte paket som inte har hämtats ut ytterligare en gång, utan i dessa fall återbetalar vi ditt köp exklusive fraktkostnaden samt en administrativ avgift på 99 kr.

Avhämtning av varor är inte möjligt om inget annat anges. Varor som betecknas som endast avhämtning skickar vi ej, där måste kunden hämta varan inom fem (5) dagar efter avslutad auktion. Varan hämtas efter överenskommelse vid vårt lager i Stockholm.

Vi erbjuder leverans till köpare inom EU exklusive Åland. We only ship to buyers within the EU, excluding Åland.

Samfrakt

Vi samfraktar gärna varor från auktioner som går ut på samma dag. Vänligen kontakta oss om du önskar samfrakt av varor du har köpt. OBS! För att kunna samfrakta dina varor måste vi eventuellt justera fraktkostnaden, därför ska du avvakta med betalning tills vi har hanterat din begäran om samfrakt.

Returer

Som kund har du 14 dagars ångerrätt. Vi ersätter fraktkostnaden för returnerade paket (gäller inte i de fall då kunden inte har hämtat ut paketet). OBS! Vi kan endast ta emot paket som levereras direkt till vår dörr, vi hämtar inte ut paket hos ombud. Vi rekommenderar att paketet skickas spårbart.

Fullständiga instruktioner för returer hittar du under Info på vår butikssida på Tradera.

Reklamation

Vid eventuell reklamation mejla vår kundtjänst (se mejladressen under Info-fliken). Bifoga bilder samt en beskrivning av reklamationsskälet.

Reklamationsrätten gäller ej för varor som i bilder och/eller beskrivningen har dokumenterats som defekta.

Transportskador

Varan skickas från oss väl förpackad och emballerad. Om varan skulle ändå blivit skadat under transporten, hör av dig direkt till Schenker inom sju (7) dagar från mottagande av paketet. Paketen vi skickar med Schenker är alltid försäkrade.

Kundservice

Hör gärna av dig om du undrar över något. Kontakt sker via meddelandefunktion här på Tradera eller via mejl (se mejladressen under Info-fliken). Vi återkommer till dig så fort vi kan under helgfria vardagar.

Objektnr 637 302 794

Visningar 2 994

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 14 jul 19:09

Svenskt Tenn, Gardiner Josef Frank "Anakreon", Ljust blommönster 1930-tal

Slutpris

|

1 670 kr

Auktionen är avslutad

Sacrum94 vann auktionen

Artikel2

Hägersten, Sverige

4.9

Artikel2

Företag

Toppsäljare

2 035 omdömen