Beskrivning

Härligt färgsprakande tyg i Paisleymönster

Ca mått : 257 x 80 cm

Bomull blandat med något.

Finns ett flertal textilier ute på flera olika auktioner

Vi samfraktar gärna

Vi är ett nystartat företag som tidigare funnits på tradera under annat namn. Hoppas att ni kommer hitta många ting som hittar ny plats i era hem.
De flesta sakerna på våra auktioner kommer från äldre gårdar i Dalarna men även från Finland.
Varmt välkommen att buda!

We welcome buyers from abroad. Please contact us for more information and specific details concerning items in our auctions.

Beskrivning av vara
Rekvisita eller tillbehör som används vid fotografering, som provdockor etc. ingår ej.

Auktionen gäller det som beskrivs i annonsen.

Ljuskällor och batterier ingår ej.

Varorna är begagnade om ej annat anges & säljs i befintligt skick där slitage förekommer. Du gör en egen bedömning efter att syna bilder och läsa auktionstexten.
Notera att äldre mattor kan ha slitage och lagningar.
Ej funktionstestad innebär att det kan saknas delar, att den är ur funktion eller att vi inte har kapacitet att utföra ett funktionstest.
Mått som anges är tagna på varans högsta/längsta/bredaste del om annat ej anges

Mått gällande plagg är plattmätta. Dvs för omkrets ta mått gånger 2.

Maila oss gärna vid frågor innan du lägger bud då bud är bindande enl. Traderas regler.

Betalning
Vi använder oss av Traderabetalning. Du kan under "Mina köp" välja att betala med Swish, kort, PayPal eller Paynova. Vid avhämtning betalas varan innan hämtning.

Frakt angiven i annonsen gäller inom Sverige.

Leverans & Samfrakt
Samtliga paket skickas till ombud på MÅNDAGAR. Varan skickas till ditt närmsta ombud som baseras på ditt postnummer. Den adress du angett på Tradera vid bokningstillfället är den vi kommer att använda oss av vid bokning av frakt. Ska varan skickas till annan adress måste du som kund ändra adressen i din Traderaprofil innan betalning av varan.

Vi erbjuder gärna samfrakt i den mån det är möjligt.

Still design gör vad vi kan för att tänka på miljön. Vi packar våra paket i återvunnet material så långt det går.

Emballage ingår I utsatt fraktpris

Ångerrätt & Reklamation
Som kund omfattas du av lagen om Distansavtal & avtal utanför affärslokal vilket innebär 14 dagars ånger- & reklamationsrätt från du mottagit varan. Vid nyttjande av ångerrätt står köparen för returfrakt. Tidigare fraktkostnader återbetalas ej. Vid nyttjande av reklamation där vi på något sätt brustit i vår beskrivning av varan står vi för samtliga fraktkostnader. Du som kund står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss. Tänk därför på att packa varan väl.

Ångerrätt gäller endast om varan är i oförändrat skick, enligt lag har kunden rätt att hantera varan i den mån det krävs för att kunna säkerställa dess egenskaper & funktion. Vi rätt att göra avdrag motsvarande den värdeminskning som uppstått till följd av att kund har hanterat varan i större omfattning än som varit nödvändigt. Värdeminskningen bedöms från fall till fall. Ångerfristen börjar löpa från den dag kunden har mottagit varan.

Vid reklamation ska ni först ta kontakt med oss via mail samt bifoga bilder på varan & emballagets alla sidor. Notera att det är skillnad på om varan inte lever upp till dina förväntningar eller om den är defekt, mindre defekter är inte ett giltigt skäl till reklamation. Efter mottagande av vara samt godkänd reklamation återbetalas pengarna inom 30 dagar.

Felleveranser
Vid felleverans har du som kund skyldighet att meddela oss samt skicka tillbaka den felskickade varan om ej annat anges.

Avhämtning

Ni är välkomna att hämta varan från oss i Rättvik. Då önskar vi full betalning via tradera innan överenskommen avhämtning sker. Kontakta oss för närmare information.

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?