Personsökare Superguard autopager-alarm - NYPRIS 2000 KR

120 besökare

499 kr

 • Frakt
  • DHL (59 kr)
  Mer info
 • Slutar
  7 mars 04:40
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

(Tveka inte att maila mig om ni har någon fråga)

Personsökare av märke Superguard autopager-alarm. Begagnad men fungerar utmärkt. Komplett för installation.

Inga problem att betala först när lönen kommer.

Frakt FÖRSÄKRAT med DHL 59 kr

Kolla gärna in mina övriga RETRO TV-spel/datorspel/konsoller/datorer: (flera auktioner som startar med 1 kr)

tradera.com/profile/items/3920578/peace-love-understanding?categoryId=30&expanded=1

tradera.com/profile/items/3920578/peace-love-understanding?categoryId=12&expanded=1

Det blir ju billigare, enklare, och smidigare att samfrakta.

Jag ansvarar endast för försäkrade/spårbara försändelser.

Är någon intresserad av att samtidigt köpa flera saker av mig, kontakta mig gärna, så lägger jag upp en "paket"-auktion här på Tradera, enkom för dig, och givetvis då med mängdrabatt (hur mycket rabatt beror ju givetvis på hur mycket som ska köpas, samt vilka objekt det rör sig om).

SKICKAS EFTER TVÅ VECKOR, efter att betalning syns på mitt konto (SOM KÖPARE HAR DU TVÅ MÅNADER PÅ DIG ATT LÄMNA OMDÖME). Ifall du som köpare/bjudare/budare inte accepterar detta, bjud vänligen då INTE, detta för att undvika sura miner och missnöjdhet från dig som köpare/budare/bjudare.

OBS: ibland kollar jag inte mailen på 3-4 dagar.

OBS EN VÄLDIGT VIKTIG SAK: jag uppskattar väldigt mycket (det är en tidsfråga, då jag inte har mycket tid) om jag slipper att få mail från auktionsvinnarna, med frågorna "är försändelsen skickad än? Vad är kollinumret?" osv. I värsta fall så kan det ta 4 veckor (mer ofta än sällan) innan försändelsen skickas, och försändelsen skickas inte tidigare för att man frågar om huruvida försändelsen är skickad eller ej, och försändelsen kommer inte heller snabbare fram för att man skulle ha kollinumret (det kommer ett sms/mail när försändelsen är framme) skickat till sig (och det tar tid för mig att bläddra igenom alla kollipapprena varje gång man ska fråga mig om detta, för ett objekt, och numera har jag väldigt lite tid tyvärr). Och jag vill inte heller att ni ringer mig / smsar och frågar samma frågor (förutsatt givetvis att det inte är så att det gått mer än en månad utan att något har dykt upp. Då är det ju självklart att man mailar/ringer/smsar till mig och frågar). Som sagt, jag jobbar extremt mycket och har sjuka äldre nära personer som jag tar hand om, och har extremt lite tid över i min vardag, så varje extra minut varje dag som går åt till onödiga saker, är faktiskt värdefull tid som jag förlorar. Jag är hemskt tacksam att ni som köpare respekterar detta.

Mvh