Objektet har utgått.

Jays A-Jays Five - Svart

176 besökare

Annonsen är avslutad

349kr

 • Frakt
  • PostNord (29 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Plusgiro/Bankgiro
 • Lagerstatus
  0 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Jays A-Jays Five for iOS - Svart

Uppmärksamhet på detaljer
A-JAYS Five hörlurar är utformade med dig i åtanke och kombinerar högkvalitativt ljud och bra funktionell design för stil och komfort. Med varje detalj noggrant övervägd och exakt konstruerad för hållbarhet, är de en premium ljudupplevelse du kommer att älska att återuppleva om och om igen.

Konstruerad för att inspirera
Musik rör oss, ofta på sätt som vi inte kan förklara. Det är ett språk som vi kontinuerligt försöker översätta. Genom att ompröva musikupplevelsen för a-JAYS Five med en obegränsad uppmärksamhet på detaljer, har vi gjort det enkelt för dig att bli inspirerad av ditt ljudspår för tillfället.

a-JAYS Five för iOS bygger på det prisbelönta ljudet av A-JAYS-serien. Dessa hörlurar erbjuder den senaste tekniken från JAYS, inklusive en 3-knapps fjärrkontroll med fjärrkontroll som låter dig svara på dina samtal och njuta av din musik utan att missa ett beat.

Ta kontroll över din musikupplevelse med den inbyggda fjärrkontrollen. Den är extra smal med större knappar, så att du enkelt kan ta emot eller avvisa telefonsamtal, styra volymen och spela, pausa och hoppa över spår. Oavsett om du går eller tränar i gymmet, kan du hålla din telefon säkert undangömt medan du njuter av dina favoritlåtar.

Upplev fantastisk, kristallklar talkvalitet med inbyggd ekoavstängning och brusreducering. A-jays Five är utformad med en toppmodern mikrofon med en akustisk sensor, en ljuddämpande inmatningsbuffert och en utgångsförstärkare. Till skillnad från de flesta mikrofoner, som försämras med tiden, använder vi mikromagneter som laddar upp varje gång hörlurarna är inkopplade, vilket garanterar högpresterande ljud under en längre tid.

Hållbarhet är ett viktigt inslag i designprocessen hos JAYS, och a-JAYS Five var designade och utvecklade från början med det i åtanke.

Dui vet hur frustrerande och irriterande rörliga kablar kan vara, för att du har upplevt det otaliga gånger. Därför utvecklades a-Jays Five först och främst trollfria platta kablar, och vi har fortsatt att förbättra designen genom åren. Kabeln i a-JAYS Five har gått igenom de tuffaste pålitlighetstest för ditt garanterade nöje och komfort.

Gjord för iPod, iPhone och iPad

Fjärrkontrollen och mikrofonen stöds endast av iPhone 3GS eller senare, iPad, iPod touch (2: a generationen eller senare), iPod classic (120 GB, 160 GB) och iPod nano (4: e generationen eller senare). Fjärrkontrollen stöds av iPod shuffle (tredje generationen eller senare). Ljudet stöds av alla iPad- och iPod-modeller.
apple_iOS

Högtalare
Sensitivity: 96 dB @ 1 kHz
Impedance: 16 Ohm @ 1kHz
Frequency response: 18 Hz - 23 000 Hz

Sladd
Type: Platt - Trasselfri
Length: 115cm
Plug: L-shape 3,5mm

Det ingår Bärpåse, clips 5st Rubbersleeves