Jays t-Jays Two - Svart

141 besökare

199 kr

 • Frakt
  • PostNord (29 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Plusgiro/Bankgiro
 • Lagerstatus
  Fler än 10 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Jays t-Jays Two - Svart
 
t-JAYS har utvecklats speciellt för att ge dig ultimat komfort, oavsett om du bär din hörlurar en timme om dagen eller använder dem för att njuta av din musik hela dagen. Månad efter månad levererar våra pålitliga hörlurar en konsekvent högkvalitativ ljudprestanda med förbättrad detalj och ett brett ljudfas; och allt från en överraskande slank design.
 
Kombinationen av t-JAYS vinklade ljudrör och platt design gör dem till en av de mest bekväma och ergonomiskt dynamiska hörlurarna på marknaden trots att de har en stor och kraftfull 10mm högtalare. Du kan bära dem i standard hörlursposition eller om du är mer aktiv, varför inte fästa dem bakom örat. Detta, tillsammans med möjligheten att dela upp kabeln mellan 60 och 130 cm, gör dem extremt mångsidiga vart de följer med dig.
 
Anslut din t-JAYS till en iPod, en telefon eller någon annan mediaspelare med 3,5 mm-kontakten och ta in det vida ljudet som levereras av den kraftfulla, neodymidrivna 10mm-högtalaren som konstruerats av JAYS.
 
t-JAYS Two erbjuder lite extra kraft och ljudbredd som behövs för att leverera den fantastiska "goose bump" känslan som kommer från att titta på ditt favoritband live.
 
t-JAYS Two döljer en överlägsen skräddarsydd 10mm Neodym-högtalare inuti sitt högglanshölje och levererar en förvånande ljudupplevelse över ljudspektret. Du kommer att höra detaljer som aldrig tidigare upplevts genom vanliga hörlurar och du kommer att rusa för att återupptäck din musiksamling hela tiden. Det vinklade ljudröret tillsammans med det breda utbudet av mjuka silikonhylsor som höljer öronen ger höga nivåer av in-ear komfort samt levererar en överlägsen ljudupplevelse dag på dag ut.
 
t-JAYS Två levereras med mjuka silikonhylsor i storlekar från XXS till L. Dessa ärmar täcker öronstycket vilket betyder att alla t-JAYS-användare kan uppnå en naturlig, bekväm passform och maximal extern ljudisolering. Förutom den vanliga 60 cm hörlurskabeln finns en förlängningskabel som ger dig ytterligare 70 cm att leka med. Maximera flexibiliteten i användningsalternativen; Håll din musikkälla i din jeansficka, jackficka eller på ett armband och ha rätt längd på kabeln varje gång för att undvika irriterande trasslar. Använd presentförpackningen som ingår för att lagra dina silikonhylsor och tillbehör när de inte används eller för att skydda dem när du är på farten. Ingår i t-JAYS Two-paketet är en in-flight-adapter så att du kan njuta av hörlurarna när du reser längre bort och en stereo splitter som innebär att du kan dela din musik med vänner.