Beskrivning

Oanvänt
Svensktillverkat snapsglas med älgmotiv, i trä och glas.

Köpvillkor:

Alla priser anges inklusive moms

Sfof reserverar sig för eventuell slutförsäljning eller eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser. Vid eventuell slutförsäljning kan vi eventuellt leverera liknande vara från annan tillverkare om så önskas.

Köparen har 14 dagars ångerrätt från att varan mottagits, och kan vid ångrat köp skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka. Köparen står för fraktkostnaden vid ångrat köp och kan direkt skicka tillbaka varan utan att kontakta oss så återbetalar vi direkt när vi fått varan.
Läs mer om ångerrätt här: https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/lag-200559-om-distansavtal-och-avtal-utanfor_sfs-2005-59

Sfof står för returfrakt om varan är felaktig, som att den skulle vara skadad eller inte enligt beskrivning. Kontakta oss på info@sfof.se om ni vill göra returer på felaktiga varor eller har frågor.

Leverantörer byter ibland förpackningar så förpackningen ser inte nödvändigtvis ut som på objektbilderna.

Om inte annat anges är alla böcker vi säljer nya, det kan dock i enstaka fall förekomma mindre skavanker på omslag till följd av att de stått i butikshyllor och därför hanterats av butikskunder och personal. Vid tydliga skavanker anges detta i informationstexten. Det kan också sitta prislappar eller etiketter på vissa böcker.

Begagnade artiklar är noggrant funktionstestade och justerade