Beskrivning

Vi på Vimla vill tillsammans med er fortsätta att bidra till en trygg framtid för barn världen över. Därför har vi på Vimla gått ihop tillsammans med Renewed plockat fram det perfekta paketerbjudandet för dig eller någon speciell i ditt liv som vi nu auktionerar ut till förmån för Musikhjälpen. En perfekt julklapp enligt oss!

Som vinnare av auktionen kommer du att få ett paket som innehåller: ett riktigt schysst nummer, ett gratis 100 GB abonnemang hos oss i hela 12 månader (värde 4200 kr) samt en second hand-lur från Renewed av modell: iPhone 12 64GB (Värde 6,080 kr) .

Du kommer helt klart att kunna sova extra gott om nätterna då vi på Vimla oavkortat skänker hela slutpriset till Musikhjälpens arbete “En tryggare barndom på flykt från krig”. Utöver det så bidrar du till en grönare framtid!

"Hur gör jag det" kanske du tänker? Jo, Renewed återvinner och renoverar telefoner - så att dom fortsatt kan för eviga minnen på både skärmen, samt genom telefonkameran. Att återvinna = Grymt + att du får en riktigt fantastisk telefon i samma veva!

Sedan vår start 2014 har vi engagerat oss i välgörenhet. Förutom att vi skänker en del av vår vinst till välgörande ändamål varje år, så kommer vi nu för andra året i rad engagera oss i Musikhjälpen.

Astronaut, läkare eller veterinär? Oavsett hur stort eller litet ett barn drömmer, ska alla barn få möjligheten att förverkliga sina framtidsdrömmar. Så hjälp oss hjälpa barn att få vara just barn, och få leka och lära i en miljö där de kan växa.

Tillsammans skänker vi trygghet till alla barn på flykt!

Ingår abonnemanget i vinsten?
Jajamänsan du får 100GB abonnemanget i 12 månader kostnadsfritt när du vinner auktionen.

Vad kan jag göra med 100GB surf?
Med 100GB surf kan du surfa loss och säga hej då till IRL och hej till Online-världens obegränsade möjligheter! Surfa loss på FB och TikTok, streama alla härliga jullåtar och filmer som du intensivt har längtat efter i 11 månader, sök i www:s breda uppslagsverk efter det bästa receptet på de allra saftigaste saffransbullarna du kan drömma om. Eller så surfar du på precis som vanligt och njuter av att du får en maffig refill på 100GB varje månad den 1:a.

Kan jag buda oavsett om jag redan har Vimla eller inte?
Javisst! Alla bud är välkomna och har du inte redan Vimla idag så hjälper vi dig att skaffa ett abonnemang. Har du redan ett abonnemang hos oss och inte vill skaffa ett till så löser vi ett enkelt nummerbyte.

Vilket skick är telefonen?
Mycket bra skick = En telefon i mycket bra skick och hög standard. Kan eventuellt ha några synbara tecken på användning. Skärmen är dock fri från sprickor och har en batterikapacitet på över 85 procent.

Får jag garanti på telefonen?
Självklart får du 1 års garanti med telefonen. Reneweds garanti täcker alla tekniska fel som kamera, mikrofon, display m.m. Fel som uppkommer under garantitiden ska anses vara ursprungliga. Skulle fel visa sig bero på skada orsakad av kund såsom fukt, tapp eller stötskador, så gäller inte garantin.

Hur får jag numret om jag vinner auktionen?
Vi tar kontakt med dig inom 5 arbetsdagar efter att auktionen har avslutas. Inom 30 dagar kommer du att kunna ringa, messa och surfa med ditt nya gyllene nummer.

OBS!
För att telefonen ska hinna fram till jul förutsätter det att vi får svar från er redan 19/12 under förmiddagen så vi kan skicka iväg telefonen till er.

Överlåtelser på abonnemanget kommer inte vara tillåtet under 12 månader.
Detta innebär att det kommer inte vara tillåtet att sälja abonnemanget vidare under de första 12 månaderna.

Objektsnr 573854455

Visningar 4 301

Publicerad

AnmälSälj för insamlingen

Mån 19 dec 13:37

07-24 47 74 47 + 100GB i 12 mån + iPhone 12 64 GB (Grön)

Slutpris

|

6 800 kr

Auktionen är avslutad

Kevolos vann auktionen

För en god sak

Överskottet av försäljningen går till insamlingen
Musikhjälpen

Vimla

Solna , Sverige

Vimla

Företag

4 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?