Beskrivning

1 st PC900 NOS fabriksnytt Mullard elektronrör

Jag har inte kunnat testa röret.

Köp- och Leveransvillkor

Skick
Det står på beskrivningen under varje annons om varan är oanvänd eller använd. Varan säljs enligt bilder och eventuell defektbeskrivning. Om du inte är nöjd har du alltid 14 dagars ångerrätt, då står du som köpare för eventuell returfrakt.

Betalning
Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, VISA, Mastercard och Maestro, Apple Pay, Google Pay, PayPal, Paynova eller Klarna. Annonsen betalas inom 3 dagar och vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte betalas inom utsatt tid.

Leverans & samfrakt
Alla våra varor skickas spårbart och försäkrat via PostNord och/eller DHL och/eller Schenker inom EU. Vi erbjuder samfrakt vid köp av flera varor.

Retur
Vänligen kontakta oss via meddelandefunktionen på Tradera för att informera om en retur. Vi erbjuder återbetalning av varan om den returneras inom 14 dagar enligt distansavtalslagen (SFS 2005:59). Prislapp och andra märkningar ska finnas kvar på varan. Returfrakten bekostas av köparen och köpet återbetalas inom 30 dagar. Vid skadat föremål, fota varan samt emballaget så att vi kan påbörja en reklamation hos speditören.

Kundservice
Har du några frågor kontakta oss gärna via meddelandefunktionen på Tradera.

Objektnr 637 922 956

Visningar 63

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 13 jul 16:02

1 st PC900 NOS fabriksnytt Mullard elektronrör

Slutpris

|

30 kr

Auktionen är avslutad

richardgr vann auktionen

josefsgarage

Huskvarna, Sverige

5.0

josefsgarage

Företag

Toppsäljare

140 omdömen