Beskrivning

Enheter är i mycket fint skick först Till kvar
Allt på bilder med följer enheter

En fantastisk kombination med en 7" pekskärm
- 7" WVGA-pekskärm med "nyp och zooma"-funktion
- HD-ID™ ekolod med CHIRP funktion
- 10 Hz GPS/GLONASS-mottagare
- NMEA® 2000- och Wi-Fi-anslutning
- Kompatibel med BlueChart® g2+g3 Vision och BlueChart® g2+g3 kartor

GPSMAP 721xs plotter/ekolod-kombinationen ger tydlig läsbarhet, dag som natt. Oavsett om den monteras plant, försänkt eller med bygelfäste kommer den att vara rodrets blickpunkt. Den har medieintegrering och autopilotskompatibilitet, radarhantering, NMEA 2000 och trådlös anslutning. Den inkluderar vårt igenkännliga och användarvänliga gränssnitt samt en global baskarta.

Supersnabb 10 Hz GPS/GLONASS
Med integreringen av en 10 Hz GPS/GLONASS-mottagaren uppdaterar 721xs position och kurs upp till 10 gånger per sekund. Den visar platser på skärmen kontinuerligt och sammanhängande och är otroligt exakt när den markerar 5 000 waypoint-punkter och vid navigering.

Avancerad ekolodshantering
Inbyggd hantering av ett stort urval Garmin-givare, bland annat 50/200 kHz, 77/200 kHz, DownVü-ekolod och CHIRP. Dessutom hanterar den även Minn Kota®- och MotorGuide®-trollingmotorgivare.

Tillåt nätverkskombinationer att dela sitt interna ekolod med andra enheter i nätverket. GPSMAP 721xs ger dig även flexibiliteten att välja vilken information som ska överlagras på ekolodsskärmen. Exempelvis tid på dagen eller GPS-hastighet.

Den innehåller också ekolodsinspelningsmöjlighet som koordinerar tidpunkten för ekolodets återkomst med din båts position och sparar digital information som kan spelas upp på en dator med HomePort™-planeringsprogramvara

Lägg till de skarpaste ekolodsbilderna på sjön
Lägg till det valfria GCV™ 10 Black Box-ekolodet och dra nytta av Garmin DownVü- och SideVü™-ekolod med de skarpaste ekolodsbilderna på sjön.

Fördelar med CHIRP-tekniken
När GPSMAP 721xs används med en kompatibel CHIRP-givare (säljs separat) visar den kristallklara ekolodsbilder som hjälper dig hitta nästa dolda fiskeställe, skeppsvrak eller dykplats. Med Garmins CHIRP-ekolod kan du se objektseparation och upplösning på extraordinära djup och kan ställa in specifika frekvenser för att hitta särskilda sportfiskearter. Bottenkonturer är mer synliga och signalbrus kan undertryckas på större djup för att ge en bättre tolkning av det som finns nedanför, för säkrare navigering och bättre fiske.

Hanterar NMEA 2000
Med den här kombinationen kan du lägga till fler funktioner för båten. Den hanterar NMEA 2000 så att du kan se värdefull information på skärmen om autopiloten, motordata och mycket mer.

Hanterar radar
Lägg till ditt val av marinradar, antingen öppen radar eller vår nya xHD-kupolradar som både ger dig enkel användning och avancerade öppen radar-funktioner.

Nätverk
GPSMAP 721xs har utvalda nätverksfunktioner som gör att du kan dela funktioner med andra kompatibla GPSMAP-enheter, som tilläggskartor och användardata som waypoints, rutter och spår. Användardata kan automatiskt synkroniseras med andra plottrar i nätverket.

Lägg till extrafunktioner med BlueChart g2+g3 Vision
Med BlueChart g2+g3 Vision SD™-kortet (tillval) kan du lägga till en helt ny dimension med exceptionella funktioner i din plotter.

- MarinerEye-vy eller FishEye-vy ger ett 3D-perspektiv av kartinformationen, både över och under vattenytan.
- Högupplösta satellitbilder och flygfoton hjälper dig att orientera dig i obekanta områden.
- Den automatiska vägledningstekniken söker igenom alla relevanta sjökort efter en rutt som du faktiskt kan följa – en rutt som undviker hinder, grunt vatten eller andra saker som spärrar vägen.

Särskilda funktioner för segling
Seglingsfunktioner som hanteras inkluderar layline-linjer, förbättrad vindros, kurs- och kurs över grund-linjer samt datafält för faktiskt vind. Mätarskärmarna är utformade för att ge en överblick av information som är viktig att känna till, bland annat faktisk och skenbar vindvinkel, bäring och avdrift, faktisk eller skenbar vindhastighet, horisontella eller vertikala grafer och en inforuta med anpassningsbara datafält.

Kompatibel med gWind-givare
Garmins givare gWind, gWind Wireless och gWind Race har twin-fin-teknik med trebladig propeller. Anslut till NMEA 2000 och kompatibla Garmin-plottrar via GND 10 Black Box-bryggan.

Visa och styr enheten från en smartphone eller surfplatta
Med Garmin Helm™ kan du visa och styra din kompatibla Garmin-plotter från en iPhone® eller iPad® eller telefon, eller telefon eller surfplatta med Android™, samtidigt som du får bättre situationsberedskap. Det är enkelt att växla mellan stående och liggande läge vilket gör att den passar för olika monteringsinställningar. Med iPhone eller iPad kan du till och med spela in en film av plotterskärmen och dela den med familj och vänner. Hämta från App Store™ eller Google Play™ idag.

Ta med din Apple®-enhet ombord med BlueChart® Mobile
Med BlueChart Mobile, en kostnadsfri app hämtad från App Store™, kan du planera marina rutter på din iPad® eller iPhone® och sedan överföra dem trådlöst till båtens kompatibla nätverksanslutna Garmin-plotter¹. Även om du inte har någon Garmin-plotter kan du ändå dra fördel av de fantastiska funktionerna i BlueChart på din Apple-enhet.

Apple, iPhone och iPad är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett tjänstemärke som tillhör Apple Inc. Android och Google Play är varumärken som tillhör Google Inc.

Objektnr 635 440 667

Visningar 307

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 6 jul 14:49

Garmin GPSmap 721xs+ Bluechart G3 Vision HD 2023 Version

Såld för

5 500 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

dev63

Malmö, Sverige

4.8

dev63

Verifierad

76 omdömen