Beskrivning

OPS! Ingår en st Garmin bluechart G3 Vision 2023 version är inte ansluten till Enheter serial nummer. Värd 4500 kr
Den Ska fungerar utmärk på andra Garmin enheter stöd för G3 version.Kortet skickar en microSD kort med SD-adapter

Förpackningen innehåller:
-echoMAP CHIRP 72sv
-Ström-/datakabel
-Monteringsbygel med snabbfäste
-Skärmskydd
-Garmin bluechart G3 Vision 2023

Varan har tecken på användning men varit väl omhändertagen.

Varan har tecken på användning men varit väl omhändertagen.

Skick:
Enheter är i mycket fint skick Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Lycka till!

7-tums färgskärm med knappar
Finns med eller utan givare med CHIRP, 250 W och Garmin CHIRP DownVü™/SideVü™, 455/800 och 500 W
Stöd för Panoptix™ all seeing sonar (givare ingår ej)
Innehåller global baskarta för allmän referens
Quickdraw Contours för att skapa egna HD-kartor finns förinstallerad
Det är dags att börja fiska med kraften från ett CHIRP-ekolod. Den 7 tum stora echoMAP CHIRP 72sv är både lätt att installera och använda och finns med eller utan givare för CHIRP-ekolod samt Garmin CHIRP SideVü och Garmin CHIRP DownVü, de skarpaste ekoloden på sjön. Den har stöd för Panoptix-ekolod och innehåller förinstallerad Quickdraw Contours-programvara för att snabbt skapa egna HD-kartor med 30 cm-konturer (1 fot) medan du fiskar. Intern 5 Hz-GPS uppdaterar position och kurs fem gånger per sekund. Den hanterar NMEA 2000® för motordata, sensorer, autopiloter och mycket mer. Sladdar ansluts direkt i fästet så att du snabbt kan installera och koppla bort enheten från strömkälla och fäste. Givarfästen för akterspegel och trollingmotor medföljer.

Skillnaden med Garmin CHIRP
De inbyggda ekolodsfunktionerna i echoMAP 72sv innehåller CHIRP-ekolod, den mest sofistikerade ekolodstekniken som finns för den fiske- och båtintresserade allmänheten. CHIRP-ekolod ger otroligt tydlig objektseparation och definition eftersom det lägger ännu mer energi på målet än ett traditionellt ekolod. Det innehåller också ekolodsinspelningsmöjlighet som koordinerar tidpunkten för ekolodets eko med din båts position och sparar digital information som kan spelas upp på en dator med HomePort™-planeringsprogramvara. Använd kabeln för delning av användardata för att dela waypoints och rutter mellan flera enheter.

Det skarpaste ekolodet på sjön
Med Garmin CHIRP DownVü- och CHIRP SideVü-ekolod får du närmast fotografiska bilder av vad som finns under och vid sidan av båten. Du ser tydligt struktur, nedsänkta föremål och fisk. Hanterar även Minn Kota®- och MotorGuide®-trollingmotorer med integrerade givare.

Uppgradera med de bästa Garmin-kartorna på sjön
En enda microSD™-kortplats ger utbyggbart minne för köp av tillbehörskartor, som BlueChart® g2 eller BlueChart® g2 Vision®. BlueChart g2 Vision innehåller även den exklusiva tekniken med automatisk vägledning från Garmin, en teknik som tar dig direkt till dina fiskeställen. Baserat på båtens specifikationer skapar automatisk vägledning direkt en visuell väg som du kan följa för att undvika grunt vatten och andra utmärkta hinder.

Skapa dina egna HD-kartor
Quickdraw Contours är en kostnadsfri, lättanvänd programfunktion som redan finns installerad på din echoMAP CHIRP 72sv. Med den kan du direkt skapa egna anpassade HD-fiskekartor på skärmen med 30 cm-konturer (1 fot). Skräddarsy kartorna som du vill, du äger dem. Behåll dina data för dig själv eller dela dem med Garmin eller dina vänner. Ingen särskild kartläggningsexpertis krävs. Du bara fiskar medan Quickdraw Contours skapar kartor. Det finns ingen väntetid och du behöver inte heller skicka iväg filerna som andra kartprogramvaror kräver – resultatet visas direkt. Använd den med valfri Garmin Panoptix-givare, valfritt HD-ID™-ekolod, valfri CHIRP-aktiverad Garmin DownVü-givare eller NMEA 2000-kompatibel djupgivare. Har du mer än en ekolodsenhet installerad ombord? Quickdraw Contours väljer automatiskt den bästa ekolodsenheten och ger dig det allra bästa resultatet.

Kurs och position uppdateras 5 gånger per sekund
Snabb, följsam 5 Hz GPS/GLONASS uppdaterar din position och kurs 5 gånger per sekund för att göra rörelsen på skärmen mer sammanhängande. Nu går det snabbt och enkelt att släppa upp till 5 000 exakta waypoints och hitta tillbaka till dina hemliga fiskeställen.

Lägg till Panoptix LiveVü Framåt-ekolod
Med LiveVü Framåt kan båten antingen vara i rörelse eller ligga still. Oavsett åt vilket håll trollingmotorn är riktad ser du livebilder av vad som händer under vattenytan. Titta på ditt drag medan det sjunker, och se dess djup och rörelser medan du vevar in det. Se det röra sig i förhållande till strukturer i vattnet. Se fisk som simmar och reagerar på ditt bete – om de nappar både ser och känner du det. Väl på kroken kan du se kampen på skärmen. Med Panoptix LiveVü Framåt ser du allt få liv på upp till 30 meters (100 fot) avstånd.

Ta med din echoMAP
När du inte längre befinner dig ute på sjön är det enkelt att förvara din echoMAP på ett säkert sätt. Du slipper besväret med att ansluta och koppla bort kablar från enheten eftersom kablarna ansluts direkt i fästet. På så sätt kan du snabbt installera och koppla bort din echoMAP från strömkällan och fästet.

Förbättrad Auto Guidance
Ange bara den plats dit du vill åka, så söker den patenterade tekniken med automatisk vägledning från Garmin direkt igenom relevanta sjökort för att skapa en säker virtuell väg på skärmen. Det hjälper dig att undvika låga broar, grunt vatten och andra utmärkta hinder på rutten.

Med den förbättrade version 2.0 har du tillgång till fler funktioner och möjligheter. Du kan nu justera den beräknade automatiska vägledningsrutten genom att infoga “via”-punkter på mellanliggande stopp eller landmärken längs din önskade rutt. Du kan enkelt granska farliga ställen längs den beräknade rutten. Och du kan också ställa in din kompatibla Garmin-autopilot att följa den automatiska vägledningsrutten automatiskt. Andra förbättringar i 2.0 ger dig möjlighet att beräkna ankomsttider till vilken punkt som helst längs rutten (bra för att anpassa ankomster efter broöppningar och andra tidskritiska händelser). Du kan nu också spara dina utritade automatiska vägledningsrutter för framtida navigering genom att säkerhetskopiera dem på ett SD™-kort med BlueChart g2 Vision-kartor¹.

Objektnr 636 063 389

Visningar 129

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 22 jun 00:31

Garmin echoMAP CHIRP 72sv+Bluechart G3 Vision HD 2023V Hela nord Europa

Såld för

5 500 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag