Beskrivning

Säljer nu en mycket fint skick Garmin echoMAP™ CHIR72 DV

Bara Allt på bilder ingår

Ops!! Ingår inte ekolodgivare

Fiska med kraften från CHIRP

7-tums färgskärm med knappar
Finns med eller utan givare med CHIRP, 250 W och Garmin CHIRP DownVü™, 500 W
Stöd för Panoptix™ all seeing sonar (givare ingår ej)
Innehåller global baskarta för allmän referens
Quickdraw Contours för att skapa egna HD-kartor finns förinstallerad
Det är dags att börja fiska med kraften från ett CHIRP-ekolod. Den 17,8 cm stora echoMAP CHIRP 72dv är både lätt att installera och använda och finns med eller utan givare för CHIRP-ekolod samt Garmin CHIRP DownVü, det skarpaste ekolodet på sjön. Den har stöd för Panoptix och innehåller förinstallerad Quickdraw Contours-programvara för att snabbt skapa egna HD-kartor med 30 cm-konturer medan du fiskar. Intern 5 Hz-GPS uppdaterar position och kurs fem gånger per sekund. Den hanterar NMEA 2000® för motordata, sensorer, autopiloter och mycket mer. Sladdar ansluts direkt i fästet så att du snabbt kan installera och koppla bort enheten från strömkälla och fäste. Givarfästen för akterspegel och trollingmotor medföljer.

Skillnaden med Garmin CHIRP

De inbyggda ekolodsfunktionerna i echoMAP 72dv innehåller CHIRP-ekolod, den mest sofistikerade ekolodstekniken som finns för den fiske- och båtintresserade. CHIRP-ekolod ger otroligt tydlig objektseparation och definition eftersom det lägger ännu mer energi på målet än ett traditionellt ekolod. Det innehåller också ekolodsinspelningsmöjlighet som koordinerar tidpunkten för ekolodets eko med din båts position och sparar digital information som kan spelas upp på en dator med HomePort™-planeringsprogramvara. Använd kabeln för delning av användardata för att dela waypoints och rutter mellan flera enheter.

Det skarpaste ekolodet på sjön

Garmin CHIRP DownVü-ekolodet ger dig en närmast fotografisk bild ner till 225 meter under båten. Du ser tydligt struktur, nedsänkta föremål och fisk. Traditionellt Garmin HD-ID™-ekolod och DownVü-ekolod kombineras i 1 givare. Den kan även hantera HD-ID för Minn Kota®- och MotorGuide®-trollingmotorer med integrerade givare.

Skapa dina egna HD-kartor

Quickdraw Contours är en kostnadsfri, lättanvänd programfunktion som redan finns installerad på din echoMAP CHIRP 72dv. Med den kan du direkt skapa egna anpassade HD-fiskekartor på skärmen med 30 cm-konturer. Skräddarsy kartorna som du vill, du äger dem. Behåll dina data för dig själv eller dela dem med Garmin eller dina vänner. Ingen särskild kartläggningsexpertis krävs. Du bara fiskar medan Quickdraw Contours skapar kartor. Det finns ingen väntetid och du behöver inte heller skicka iväg filerna som andra kartprogramvaror kräver – resultatet visas direkt. Använd den med valfri Garmin Panoptix-givare, valfritt HD-ID-ekolod, valfri CHIRP-aktiverad Garmin DownVü-givare eller NMEA 2000-kompatibel djupgivare. Har du mer än en ekolodsenhet installerad ombord? Quickdraw Contours väljer automatiskt den bästa ekolodsenheten och ger dig det allra bästa resultatet.

Kurs och position uppdateras 5 gånger per sekund

Snabb, följsam 5 Hz GPS/GLONASS uppdaterar din position och kurs 5 gånger per sekund för att göra rörelsen på skärmen mer sammanhängande. Nu går det snabbt och enkelt att släppa upp till 5 000 exakta waypoints och hitta tillbaka till dina hemliga fiskeställen.

Lägg till Panoptix LiveVü Framåt-ekolod

Med LiveVü Framåt kan båten antingen vara i rörelse eller ligga still. Oavsett åt vilket håll trollingmotorn är riktad ser du livebilder av vad som händer under vattenytan. Titta på ditt drag medan det sjunker, och se dess djup och rörelser medan du vevar in det. Se det röra sig i förhållande till strukturer i vattnet. Se fisk som simmar och reagerar på ditt bete – om de nappar både ser och känner du det. Väl på kroken kan du se kampen på skärmen. Med Panoptix LiveVü Framåt ser du hur allting får liv på upp till 30 meters avstånd.

Uppgradera med de bästa kartorna på sjön

En enda microSD™-kortplats ger utbyggbart minne för köp av tillbehörskartor, som BlueChart® g2, BlueChart® g2 Vision®. BlueChart g2 Vision innehåller den exklusiva tekniken med automatisk vägledning från Garmin, en teknik som tar dig direkt till dina fiskeställen. Baserat på båtens specifikationer skapar Automatisk vägledning direkt en visuell väg som du kan följa för att undvika grunt vatten och andra utmärkta hinder.

Ta med din echoMAP

När du inte längre befinner dig ute på sjön är det enkelt att förvara din echoMAP på ett säkert sätt. Du slipper besväret med att ansluta och koppla bort kablar från enheten eftersom kablarna ansluts direkt i fästet. På så sätt kan du snabbt installera och koppla bort din echoMAP från strömkällan och fästet.

Förbättrad Auto Guidance

Ange bara den plats dit du vill åka, så söker den patenterade tekniken med automatisk vägledning från Garmin direkt igenom relevanta sjökort för att skapa en säker virtuell väg på skärmen. Det hjälper dig att undvika låga broar, grunt vatten och andra utmärkta hinder på rutten.

Med den förbättrade version 2.0 har du tillgång till fler funktioner och möjligheter. Du kan nu justera den beräknade automatiska vägledningsrutten genom att infoga “via”-punkter på mellanliggande stopp eller landmärken längs din önskade rutt. Du kan enkelt granska farliga ställen längs den beräknade rutten. Och du kan också ställa in din kompatibla Garmin-autopilot att följa den automatiska vägledningsrutten automatiskt. Andra förbättringar i 2.0 ger dig möjlighet att beräkna ankomsttider till vilken punkt som helst längs rutten (bra för att anpassa ankomster efter broöppningar och andra tidskritiska händelser). Du kan nu också spara dina utritade automatiska vägledningsrutter för framtida navigering genom att säkerhetskopiera dem på ett SD™-kort med BlueChart g2 Vision eller kartor¹.

Överföringar av GPX-waypoints

Om du har waypoints, spår eller ofta använda rutter sparade på en annan tillverkares GPS-produkt – eller på en handhållen Garmin-enhet – är det nu enklare än någonsin att överföra de objekten till din nya Garmin-plotter via programvaruformateringen GPX som är branschstandard. GPX är ett öppet standardformat för GPS-datautbyte mellan plattformar och program.

¹BlueChart g2 Vision SD-kort krävs för den här tekniken.

Objektnr 636 279 725

Visningar 179

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 17 jul 11:23

Garmin echoMAP CHIRP 72 DV+Bluechart G3 Vision HD 2022V Hela nord Europa

Pris

5 500 kr

Slutar om

Dalilo63

Malmö, Sverige

4.9

Dalilo63

Verifierad

Toppsäljare

614 omdömen

Läs omdömen