Beskrivning

Varan har tecken på användning men varit väl omhändertagen.

Skick:
Varan säljs i befintligt skick enheter i mycket fint skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Lycka till!

Produktinformation

GNX Wind har en väl synlig, bakgrundsbelyst limmad svartvit LCD-skärm med anpassningsbara bakgrundsfärger som gör den lättläst från nästan alla vinklar och även på avstånd. Bakgrundsfärgerna kan anpassas till nästan alla färger för att ge den kontrast och synlighet som passar bäst i varje ljusförhållande. Den växelverkar via NMEA 2000-nätverket och visar samtidigt två datafält och en digital vindros med både faktiska och skenbara vinddata, styrpilot, båtens hastighet med mera. Funktionen för automatisk bläddring bläddrar igenom skärmarna för enkel användning handsfree.
Låg strömförbrukning på 350 mW i dagsljus (ingen bakgrundsbelysning) och 400 mW nattetid (bakgrundsbelysning på mellannivå) passar perfekt för segelbåtar. Anpassningsbara konfigurationer innehåller mer än 15 viktiga marina parametrar för vind, hastighet och navigering. Enkel att installera, med antingen nedsänkt eller plan montering. Den kan även ansluta trådlöst till en kompatibel plotter eller marin Garmin quatix® 3 GPS-smartwatch och strömma vinddata direkt till handleden.

Teknisk info
Mått 110x115x30mm
Skärmstorlek B80xH60mm, 101,6mm diagonalt (4,0 tum)
Skärmtyp Standard-LCD, svartvit
Vikt 230 g
Vattenklassning IPX7
NMEA2000 Ja
NMEA 0183-kompatibel Nej
Strömförbrukning 0,35 W (dag); 0,4 W (natt)
Spänningsintervall 9–16 V (från NMEA 2000)
Monteringsalternativ Flat eller Flush
Glasskyddad skärm Ja
Temperaturområde från -15 till 70 °C
Säkerhetsavstånd till kompass 209 mm

Objektnr 636 620 415

Visningar 85

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 22 jul 10:58

Garmin GNX™ Wind Marine Instrument

Pris

3 500 kr

Slutar om

HAPPYBEGAGNAT

Malmö, Sverige

4.9

HAPPYBEGAGNAT

Företag

51 omdömen

Läs omdömen