Beskrivning

Skick:
Enheter är i mycket fint skick bara använda 3 gånger Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Lycka till!

- Ljusstark 4.3-tumskombo som är läsbar i solljus

- Med GT-20 givare för Garmin CHIRP traditionellt ekolod samt CHIRP ClearVü™-ekolod med skanningsteknik och akterspegel- och trollingmotorfästen

- Förinläst global baskarta, kompatibel med BlueChart® g2 g3 HD och BlueChart® g2 Vision® HD

- Den inbyggda karteringsprogramvaran Quickdraw Contours skapar anpassade fiskekartor direkt på skärmen med 1-fotskonturer medan du fiskar

- Dela waypoints och rutter med andra ECHOMAP™- eller STRIKER™-enheter

Ljusstark 4.3-tumskombo som är läsbar i solljus innefattar en givare som har både Garmin CHIRP traditionellt ekolod och CHIRP ClearVü-ekolod med skanningsteknik. Förinläst global baskarta och kompatibilitet. Plus Quickdraw Contours karteringsprogramvara för att direkt skapa anpassade fiskekartor på skärmen med 1-fotskonturer medan du fiskar. Den har även inbyggt Wi-Fi för att kunna paras ihop med den kostnadsfria appen ActiveCaptain för åtkomst till OneChart, vilket gör att du kan köpa och ladda ner nya kartor. ActiveCaptain ger dig också tillgång till smartaviseringar1, ActiveCaptain-gruppen för information om marina och andra intressanta platser, Quickdraw-gruppen och mycket mer. Har ett kulfäste för snabb frigöring så att den är enkel att ta bort och ta med sig. Fästen för akterspegel och trollingmotor medföljer.

Skillnaden med Garmin CHIRP
De inbyggda ekolodsfunktionerna i ECHOMAP Plus 42cv innehåller traditionellt CHIRP-ekolod(ingår inte med enheter man kan köpa som tillbehör) en av de mest sofistikerade som finns för den fiske- och båtintresserade allmänheten. Traditionellt CHIRP-ekolod ger otroligt tydlig objektseparation och definition eftersom det lägger ännu mer energi på målet än ett traditionellt ekolod. Den har även traditionellt ekolodsstöd för trollingmotorerna Minn Kota® och MotorGuide® med integrerade givare.

Skarpa ekolodsbilder
Garmin ClearVü-ekolodet med skanningsteknik ger dig en nästan fotografisk bild av det som finns under båten. Du ser tydligt struktur, nedsänkta föremål och fisk. Garmins traditionella CHIRP-ekolod och CHIRP ClearVü-ekolod med skanningsteknik är kombinerade i en givare.

Quickdraw Contours, så att du kan skapa dina egna kartor
Skapa anpassade fiskekartor snabbt på skärmen med 1-fotskonturer och skräddarsy dem för att passa dina behov. Kartorna är dina – du äger dem. Behåll dina data för dig själv eller dela dem med Quickdraw-gruppen på Garmin Connect™.

Uppgradera till våra bästa sjökort
Välj LakeVü HD, LakeVü HD Ultra med Max Def Lakes, BlueChart g2 eller BlueChart g3 Vision, som ger automatisk vägledning2 och andra fantastiska funktioner. En microSD™-kortplats ger utbyggbart minne för köp av tillbehörskartor. OBS ej för Garmin Navionics sjökort.

Nätverksstöd för NMEA 2000®
Den hanterar NMEA 2000 för motordata, sensorer, FUSION-LINK™-ljudsystem, autopiloter och mycket mer.

Ta med dig din ECHOMAP Plus
När du inte längre befinner dig ute på sjön är det enkelt att förvara ECHOMAP Plus på ett säkert sätt. Du slipper besväret med att ansluta och koppla bort kablar från enheten eftersom kablarna ansluts direkt i fästet. På så sätt kan du snabbt installera och koppla bort ECHOMAP Plus från strömkällan och fästet.

1När den är ihopparad med en kompatibel telefon.
2Automatisk vägledning är avsett endast för planering och ersätter inte säker navigering.

Wi-Fi® är ett registrerat varumärke som tillhör Wi-Fi Alliance.

Objektnr 636 822 810

Visningar 88

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 24 jul 11:33

Garmin Echomap plus 42CV+Bluechart G3 Vision HD 2022V Hela nord Europa

Pris

4 000 kr

Slutar om

HAPPYBEGAGNAT

Malmö, Sverige

4.9

HAPPYBEGAGNAT

Företag

51 omdömen

Läs omdömen