Beskrivning

Varan har tecken på användning men varit väl omhändertagen.

Skick: Enheter är i mycket fint skick
Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Lycka till!

Enheter är i mycket fint skick
Bara kort värd 4499 kr
Ops!!Kartorna/korten är original EJ låsta till gpsen och är Förinstallerad på ett stycken microSD kort som även passar alla andra Garmin enheter stöd för G3 version

Fantastiska kombinationsfunktioner för pengarna?- Färgskärm med knappar och hög kontrast?- Inbyggt DownVü-ekolod med superskarpa bilder¹?- Inbyggt 500 W (RMS) HD-ID™-ekolod (4 000 W topp-till-topp)?- 5 Hz intern GPS som uppdaterar position och kurs 5 gånger per sekund?- Snabbfäste för lutning/vridning??echoMAP 42dv har en 4,3-tums färgskärm med hög kontrast och automatisk justering av bakgrundsbelysningen. Snabb, följsam 5 Hz GPS/GLONASS-mottagare uppdaterar din position och kurs 5 gånger per sekund vilket ger en följsam förflyttning på skärmen. echoMAP 42dv levereras med en GT20-TM-givare för 77/200 kHz HD-ID-ekolod och Garmin DownVü™, det allra skarpaste ekolodet (echoMAP 42dv är även tillgänglig utan givare). Den hanterar även Minn Kota®- och MotorGuide®-trollingmotorer med integrerade givare. Kombinationens sladdar ansluts direkt i fästet så att du snabbt kan installera och koppla bort enheten från strömkällan och fästet. Akterspegel- och trollingmotorfäste medföljer.??Det skarpaste ekolodet?Garmin DownVü™-ekolodet ger dig en nästan fotografisk bild ner till 230 meter under båten. Du ser tydligt struktur, nedsänkta föremål och fisk! Traditionellt Garmin HD-ID-ekolod och DownVü-ekolod kombineras i en givare. Den kan även hantera HD-ID för Minn Kota- och MotorGuide-trollingmotorer med integrerade givare. echoMAP 42dv innehåller också ekolodsinspelningsmöjlighet som koordinerar tidpunkten för ekolodets återkomst med din båts position och sparar digital information som kan spelas upp på en dator med det kostnadsfria planeringsverktyget HomePort™. Använd kabeln för delning av användardata och för att dela waypoints och rutter mellan flera enheter.

Kurs och position uppdateras 5 gånger per sekund?Snabb, följsam 5 Hz GPS/GLONASS-mottagare uppdaterar din position och kurs 5 gånger per sekund för att göra rörelsen på skärmen sammanhängande och följsam. Det går snabbt och enkelt att spara upp till 5 000 waypoints och hitta tillbaka till dina hemliga fiskeställen.??Ta med din echoMAP?När du inte längre befinner dig ute på sjön är det enkelt att förvara din echoMAP på ett säkert sätt. Du slipper besväret med att ansluta och koppla bort kablar från enheten eftersom kablarna ansluts direkt i fästet. På så sätt kan du snabbt installera och koppla bort din echoMAP från strömkällan och fästet.??¹Gäller endast versioner med medföljande givare. Versioner utan givare har stöd för 77/200 kHz och Garmin DownVü/SideVü-givare, säljs separat.

Objektnr 637 065 377

Visningar 47

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 27 jul 17:46

Garmin echoMAP 42DV+ Bluechart G3 Vision 2023 HELA NORD EUROPA

Pris

4 800 kr

HAPPYBEGAGNAT

Malmö, Sverige

4.9

HAPPYBEGAGNAT

Företag

51 omdömen

Läs omdömen