Beskrivning

Enheter är i mycket fint skick
Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat

Medföljer Enheter

-Inkl Navionics Platinum+EU645L Skagerrak & Kattegatt 2023 Version

Ops!! Navionics Platinum EU645L Skagerrak & Kattegatt 2023 det Kortet med följer enheter. Kortet är inte ansluten till enheter ska fungerar utmärkt på andra enheter också som stöd för Navionics.Bara kort värd 4500 kr

Simrad GO9 XSE stöd för ekolod, radarkapacitet och mycket mer på båten med GO9 XSE: perfekt för sportbåtar, mittkonsoler och mindre fritidsbåtar. Upplev intuitiv pekskärmskontroll över en mängd olika tillbehör som tillval, från autopilot till ditt inbyggda ljudsystem. Skärmen kan användas var som helst ombord med trådlös spegling till smartphones och surfplattor.

Varje display i GO-serien är en fullfjädrad plotter med en inbyggd GPS-mottagare. GO-displayerna är kompatibla med flera olika sjökort från C-MAP, Navionics® och många fler. Du kan använda avancerade sjökortsspecifika funktioner som C-MAP Easy Routing och Navionics Autorouting till att planera din nästa tur på sjön lika enkelt som du planerar bilresor.

Inbyggd trådlös anslutning speglar displayen till en kompatibel smartphone eller surfplatta, så att du får omedelbar tillgång till sjökort, radar och andra funktioner överallt på båten. Trådlös anslutning möjliggör också enkel programvaruuppdatering via internet-hotspot. NMEA 2000®-anslutning enligt branschstandard ger ett brett utbud av alternativ för expansion och integration: övervaka din båts motorprestanda och bränsleeffektivitet, styr båten med en Simrad-autopilot eller styr ditt inbyggda underhållningssystem från GO-seriens display.

Välj mellan ett stort sortiment av olika ekolod för din båt, från CHIRP-ekolod eller traditionella ekolodsgivare för en klassisk ekolodsvy eller få tillgång till alla ekolodsfunktioner med Active Imaging™ 3-in-1-ekolodsgivare. Med Active Imaging får du tillgång till förstklassig skärpa och objektseparation för CHIRP-ekolod samt otrolig detaljrikedom på branter, struktur och vrak med hjälp av SideScan och DownScan Imaging™.

Med Active Imaging™ 3-i-1-ekolod med CHIRP, SideScan och DownScan med FishReveal™ kan du se strukturer och skydd med en ny nivå av detaljrikedom på längre avstånd än med någon annan teknik för strukturåtergivning. Active Imagings skärpa, målavskiljning och detaljrikedom hjälper dig att hitta mer fisk genom att enkelt identifiera fiskrika områden som stenar, rev, tångbäddar och vrak – även på stora avstånd. Få ut så mycket som möjligt av CHIRP-ekolod och DownScan på samma skärm med FishReveal™ smart målvisning som lätt skiljer fisk från strukturer och skydd genom detaljerade DownScan-bilder.

Några av huvudfunktionerna:

Widescreenskärm med ljusstark LED-bakgrundsbelysning
Lätt att använda med enkla pekskärmskontroller som på surfplatta
Kompatibel med Broadband 3G™-/4G™- och Halo™-radar (GO7 och senare)
Stödjer ett stort antal sjökort från C-MAP med flera
Visa och styr din display från en kompatibel smartphone eller surfplatta
Inbyggt stöd för CHIRP-ekolod, StructureScan® HD-avbildning eller ForwardScan™-ekolod: lägg bara till en kompatibel givare
Fungerar med WM-3 SiriusXM satellitvädermodul (GO7 och senare, endast Nordamerika)
Funktioner för SteadySteer™, en prestandaförbättring av autopiloten för NAC-2- och NAC-3-autopilotdatorer med RPU-drivpumpar
Kompatibel med en CZone® digital switching-enhet, som möjliggör styrning från MFD via NMEA 2000-nätverket
Mercury® Smart Tow® aktiverat för att forma wakesurfvågor
ITC Lighting-system kan kontrolleras med en ITC Lighting-kontrollist
Stöd för motorinformation för Honda ECO-läge
Förbättringar av PPI- (Plan Position Indicator) och AIS-gränssnittet (GO7 och senare)

Objektnr 637 696 770

Visningar 128

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 3 aug 08:00

Simrad GO9 XSE Inkl Navionics Platinum+EU645L Skagerrak & Kattegatt 2023

Pris

6 500 kr

dev63

Malmö, Sverige

4.8

dev63

Verifierad

76 omdömen

Läs omdömen