Beskrivning

Enheter är i mycket fint skick först Till kvar
Allt på bilder med följer enheter

En enastående plotter med 7 tums pekskärm
- 7-tums WVGA-pekskärm med "nyp och zooma"-funktion
- 10 Hz GPS/GLONASS-mottagare
- NMEA® 2000 och trådlös anslutning
- Kompatibel med BlueChart® g2 G3Vision och BlueChart® g2 g3-kartor

GPSMAP 721 ger tydlig läsbarhet, dag som natt. Oavsett om den monteras plant, försänkt eller med kardanfäste kommer den att vara rodrets blickpunkt. Den har medieintegrering och autopilotskompatibilitet, radarhantering, NMEA 2000 och trådlös anslutning. Den inkluderar vårt igenkännliga och användarvänliga gränssnitt samt en global baskarta.

Supersnabb 10 Hz GPS/GLONASS
Med integreringen av en 10 Hz GPS/GLONASS-mottagaren uppdaterar 721 position och kurs upp till 10 gånger per sekund. Den visar platser på skärmen kontinuerligt och sammanhängande och är otroligt exakt när den markerar och navigerar till någon av de 5 000 waypoint-punkterna som användaren skapat.

Lägg till extrafunktioner med BlueChart g2 G3 Vision
Med BlueChart g2 och g3 Vision SD™-kortet (tillval) kan du lägga till en helt ny dimension med exceptionella funktioner i din plotter.

- MarinerEye-vy eller FishEye-vy ger ett 3D-perspektiv av kartinformationen, både över och under vattenytan.
- Högupplösta satellitbilder och flygfoton hjälper dig att orientera dig i obekanta områden.
- Den automatiska vägledningstekniken söker igenom alla relevanta sjökort efter en rutt som du faktiskt kan följa – en rutt som undviker hinder, grunt vatten eller andra saker som spärrar vägen.

Särskilda seglingsfunktioner
Seglingsfunktioner som hanteras inkluderar layline-linjer, förbättrad vindros, kurs- och kurs över grund-linjer samt datafält för faktiskt vind. Mätarskärmarna är utformade för att ge en överblick av information som är viktig att känna till, bland annat faktisk och skenbar vindvinkel, bäring och avdrift, faktisk eller skenbar vindhastighet, horisontella eller vertikala grafer och en inforuta med anpassningsbara datafält.

Den har även trådlös anslutning som gör att du kan ansluta och få åtkomst till marinspecifika appar via smartphone eller surfplatta.

Kompatibel med gWind-givare
Garmins givare gWind, gWind Wireless och gWind Race har twin-fin-teknik med trebladig propeller. Anslut till NMEA 2000 och kompatibla Garmin-plottrar via GND 10 Black Box-bryggan.

Hanterar NMEA 2000
Med den här kombinationen kan du lägga till fler funktioner för båten. Den hanterar NMEA 2000 så att du kan se värdefull information på skärmen om Garmin-autopiloten, motordata och mycket mer.

Visa och styr enheten från en smartphone eller surfplatta
Med Garmin Helm™ kan du visa och styra din kompatibla Garmin-plotter från en iPhone® eller iPad® eller telefon, eller telefon eller surfplatta med Android™, samtidigt som du får bättre situationsberedskap. Det är enkelt att växla mellan stående och liggande läge vilket gör att den passar för olika monteringsinställningar. Med iPhone eller iPad kan du till och med spela in en film av plotterskärmen och dela den med familj och vänner. Hämta från App Store™ eller Google Play™ idag.

Ta med din Apple®-enhet ombord med BlueChart® Mobile
Med BlueChart Mobile, en kostnadsfri app hämtad från App Store, kan du planera marina rutter på din iPad eller iPhone och sedan överföra dem trådlöst till båtens kompatibla nätverksanslutna Garmin-plotter. Även om du inte har någon Garmin-plotter kan du ändå dra fördel av de fantastiska funktionerna i BlueChart på din Apple-enhet.

iPhone och iPad är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett tjänstemärke som tillhör Apple Inc. Android och Google Play är varumärken som tillhör Google Inc.

Objektnr 638 094 596

Visningar 72

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 13 jul 23:47

Garmin GPSmap 721+ Bluechart G3 Vision HD 2022 Version

Pris

6 800 kr
Annonsen är avslutad

dev63

Malmö, Sverige

4.8

dev63

Verifierad

76 omdömen