Beskrivning

Varan har tecken på användning men varit väl omhändertagen.

Skick:
Enheter är i mycket fint skick Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Lycka till!

(Även Ingår en st Garmin Bluechart G3 Vision HD 721L Nord Eurpa 2023 version

Om Premium sjökort

-Fantastisk täckning, skärpa och detaljrikedom med kustsjökort som har integrerat innehåll från Garmin och Navionics®

-Auto Guidance1 beräknar snabbt en föreslagen rutt med hjälp av önskat djup och fri höjd och ger en föreslagen väg att följa

-På vissa områden finns reliefskuggning (kan hämtas via ActiveCaptain-appen) där färg och skuggor kombineras för att du ska få en lättolkad, tydligare bild av bottenstrukturen.

-Med djupområdesskuggning för upp till 10 djupområden som ger dig en bra översikt över djupet

-Konturer på upp till 30 cm (1 fot) ger en mer korrekt återgivning av bottenstrukturen för förbättrade fiskekort

-För att ge dig en tydlig bild av vilka grund du ska undvika kan funktionen som ger skuggning vid grunt vatten användas för att skugga djup som du själv valt)

Utforska nya fiskevatten med otrolig detaljrikedom med Garmins 4-poliga ekolodsgivare. Upplev en helt ny dimension av båtäventyr genom ultratydliga ekolodsbilder som avslöjar föremål, strukturer och simmande fisk under båten.

Denna avancerade givare levereras med en kraftfull 6-meters (20 fot) kabel och en inbyggd temperaturgivare för snabb och exakt temperaturavläsning i vattnet. Med en imponerande 500 W effekt ger den dig en djupkapacitet på upp till 580 meter (1 900 fot) i traditionellt läge och 230 meter (750 fot) i ClearVü-läge, vilket ger dig en komplett översikt över det som händer under ytan.

Givarens driftfrekvens på 77/200 kHz i traditionellt läge och 455/800 kHz i ClearVü-läge ger dig möjlighet att anpassa din avkänning för olika förhållanden och behov. Dess imponerande akterspegelsvinkel på 0 till 70 grader ger dig en omfattande vy bakom båten och fångar även det som simmar bredvid.

Enkel att installera och mångsidig i användning, levereras denna givare med fästen för både akterspegel och trollingmotor, tillsammans med tydliga installationsinstruktioner för smidig och problemfri montering.

Objektnr 638 683 238

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 14 aug 11:40

Bluechart G3 Vision 721L Nord Europa 2023+Garmin GT20-TM (4-pin)

Pris

3 500 kr

HAPPYBEGAGNAT

Malmö, Sverige

4.9

HAPPYBEGAGNAT

Företag

53 omdömen

Läs omdömen