Beskrivning

OPS! Ingår en st Garmin bluechart G3 Version 2023 version är inte ansluten till Enheter serial nummer. Värd 4500 kr
Den Ska fungerar utmärk på andra Garmin enheter stöd för G3 version.Kortet skickar en microSD kort med SD-adapter

Varan har tecken på användning men varit väl omhändertagen.

Varan har tecken på användning men varit väl omhändertagen.

Skick:
Enheter är i mycket fint skick Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Lycka till!

Se till att varje skott räknas

Förpackningen innehåller:

-Garmin Echomap 70DV
-Ström-/datakabel
-Garmin bluechart Veu721L G3 Visrsion HD Nord Europa 2023 Version

echoMAP 70dv Fishfinder/plotter-kombinationen ger fantastiska funktioner på 7-tumsskärmen med "nyp och zooma"-funktion. Det inbyggda avancerade HD-ID-ekolodet och DownVü-ekolodet ger de skarpaste ekolodsbilderna på sjön.

Lägg till SideVü-ekolod
Lägg till en valfri GCV 10-ekolodsmodul (säljs separat) för DownVü- och SideVü™-ekolod med CHIRP-ekolodsteknik .

Avancerad ekolodshantering
Inbyggd hantering av ett stort urval Garmin-givare, bland annat 50/200 kHz och 77/200 kHz. Dessutom hanterar echoMAP 70dv Minn Kota®- och MotorGuide®-trollingmotorgivare.

Den tillåter nätverkskombinationer att dela sitt interna ekolod med andra enheter i nätverket. Du har också flexibiliteten att välja vilken information som ska överlagras på ekolodsskärmen. Exempelvis tid på dagen eller GPS-hastighet.

echoMAP 70dv innehåller också ekolodsinspelningsmöjlighet som koordinerar tidpunkten för ekolodets återkomst med din båts position och sparar digital information som kan spelas upp på en dator med HomePort™-planeringsprogramvara.

Supersnabb 10 Hz GPS/GLONASS
Med integreringen av en 10 Hz GPS/GLONASS-mottagare uppdaterar 70dv position och kurs upp till 10 gånger per sekund. Den visar platser på skärmen kontinuerligt och sammanhängande och är otroligt exakt när den markerar 5 000 waypoint-punkter och vid navigering.

Nätverk
echoMAP 70dv har utvalda nätverksfunktioner som gör att du kan dela funktioner med andra kompatibla echoMAP-enheter, som DownVü- och SideVü-ekolod, tilläggskartor, och användardata som waypoints, rutter och spår. Användardata som anges i en plotter kan automatiskt synkroniseras med andra plottrar i ett nätverk.

Lägg till extrafunktioner med BlueChart g2 Vision
Med BlueChart g2 Vision SD™-kortet (tillval) kan du lägga till en helt ny dimension av exceptionella funktioner i plottern.

- MarinerEye-vy eller FishEye-vy ger dig ett 3D-perspektiv på kartinformationen, både ovanför och under vattenlinjen.
- Högupplösta satellitbilder och flygfoton hjälper dig att orientera dig i obekanta områden.
- Den automatiska vägledningstekniken söker igenom alla relevanta sjökort efter en rutt som du faktiskt kan följa – en rutt som undviker hinder, grunt vatten eller andra saker som spärrar vägen.

Ta med din iPad® ombord
Planera och visa rutter på din iPad, iPhone® eller iPod® med BlueChart® Mobile. Överför rutterna enkelt och trådlöst till din nätverksanslutna plotter med inbyggd Wi-Fi®-funktion.

Objektnr 638 683 243

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 14 aug 11:40

Garmin ECHOMAP 70DV+Bluechart G3 Vision HD 2023V Hela nord Europa

Pris

5 500 kr

HAPPYBEGAGNAT

Malmö, Sverige

4.9

HAPPYBEGAGNAT

Företag

53 omdömen

Läs omdömen